KamaG 23.10.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 no to jak już wreszcie drzewo jest to i dach zaraz stanie to trzymam kciuki żeby pogoda nie przeszkadzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 23.10.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Gratulacje! Tak, tak, domek z dachem to naprawdę piękny widok. Trochę złudny, bo wydaje się, że już tyyyyle zrobione, a wszystko jeszcze przed nami..... To "ciekawsze" i nieco kosztowniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.10.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 prześlicznego macie synka!! i bardzo fotogeniczny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 23.10.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Byłam dzis u koleżanki która za tydzień sie wprowadza-kurde fajnie ma. zero kredytu mała pożyczka w rodzinie Ania masz racje ona mówi ze ceny płytek czy paneli jej nie zaskoczyły a zabiły ich ceny głupich kontaktów- czyli najgorsze przed nami a piekna im kuchnie zrobił znajomy stolarz za niecałe 4 tyś prześlicznego macie synka!! i bardzo fotogeniczny jest a gdzieś ty go widziała mówisz o tych kilku zdjęciach tu? - ja kulturalnie mówiąc jestem pierdol... nięta na jego punkcie ja mam juz z 15 tys jego zdjęc dzis mąż stwierdził ze nie mam po co jechac na budowe on pilnuje fachowców ale jutro i murarze i dachowcy- bedzie sie dzialo-zesram sie a nie dam sie rowerem a pojade Kama dachowców tylko 3 działa ale ida jak burza a tak w ogóle wiatm na drugiej stronie komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.10.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dachowców tylko 3 działa ale ida jak burza mam nadzieję, że niedługo i ja będę mogła tak napisać my na jutro umówieni z jedną ekipą dachową na oględziny, a z drugą na telefon, czyli casting rozpisany PS dzis mąż stwierdził ze nie mam po co jechac na budowe on pilnuje fachowców ale jutro i murarze i dachowcy- bedzie sie dzialo-zesram sie a nie dam sie rowerem a pojade ja też bym pojechała, może nie na rowerze bo jakieś 8km mam, ale schowałabym się na pace auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.10.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Helllooo gonicie nas i bardddzzzzo dobrze a co do jazdy, u nas pogoda na rower kiepska ale może u Was lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.10.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 no to wklejaj i pokazuj nam swojego bobaska takie małe dzieci są bardzo słodziutkie na zdjęciach, uwielbiam oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 24.10.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 jeszcze jeden dzień pogody takiej i wpadnę w depresje. no to wklejaj i pokazuj nam swojego bobaska takie małe dzieci są bardzo słodziutkie na zdjęciach, uwielbiam oglądać ja na naszej klasie mam ze 60 jego zdjęć. boje sie ze jak zacznę nie skończę- Pasie to tylko złudzenie-niedługo przyspieszycie a my będziemy leżeć i kwiczeć. kama ja tez mam 8 km kiedys w wakacje poszłam z kacprem na pieszo podkoszulke mozna było wyciskać-i albo lata juz nie te albo nadwaga za duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.10.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 to ja taka kamikadze nie jestem rowerem dojechałąm ale na piechotę , no może bym doczłapała, kiedyś spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.10.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 hej gospodyni gdzieś jest? znowu na działkę z buta naginasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 26.10.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 hej gospodyni gdzieś jest? znowu na działkę z buta naginasz? nie nie jestem nabieżąco bo działają chłopaki. a ja siedzę na necie i szukam inspiracji. i chyba jedna bee nuda bo mimo ze nudę ja kocham beże brązy zielenie. dziecko spi pierwszy raz chyba ma drzemkę. od miesiąca a ja próbuje nie wpaść w dołek przez tą pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.10.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 a gdzie te Twoje inspiracyje są? dawaj no to ocenimy czy nudne czy nie ja też lubię spokojne kolory, widziałaś jaką łazienkę od Gosiek skopiowałam? cudo po prostu choć brązowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 26.10.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 lece sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.10.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witajcie, ja tam na działkę mam .........25km i niestety z buta się nie da. Paulinko, byłam dziś niedaleko ciebie... w Kolonii Łaznów jest tam możliwość zamówienia okien. Byliśmy zrobić wycenę. Fajne okienka, fajni ludzie, a cena.......taka sobie A klinkierek, widzę, wybrany w ulubionym kolorku a dach? pewnie brązowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 26.10.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 albo grafitowy. a byłaś ode mnie może ze 4 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.10.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ...co prawda ja nie lubie beżów i brązów... ale wcale nie muszą być nudne!!! dodasz jakieś "rozjaśniacze" i wyjdzie naprawde superrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Czołem pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.10.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 albo grafitowy. a byłaś ode mnie może ze 4 km Tak myślałam, że to rzut beretem, gdybym miała do ciebie jakies namiary to miałabys gości w realu zrobilibyśmy ci nalot na budowie !!!!! Pozdrawiam z rana !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 27.10.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 mnie byś nie zastała. mój mąż tam dyryguje za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.10.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 mąż też może być prawda meg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts