olasosenko 19.03.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Od roku mam Roeben średzka falista (k.miedziany). Dotychczas bez zastrzeżeń. Wykonawcy też nie mieli uwag. a jest szansa na jakieś zdjęcia, strasznie jestem ciekawa jak będzie wyglądał mój dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.03.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 olasosenko u mnie Roben średzka falista miedziana pluswięcej fotek w dzienniku http://i160.photobucket.com/albums/t194/mocca_2007/maj2008/2.jpghttp://i160.photobucket.com/albums/t194/mocca_2007/listopad/9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 19.03.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Pytam gdyż słysze sie opinie o ich krzywiźnie... Jakie jest zdanie Waszych dekarzy, czy Wasze własne. Nie wiem jak do teho podejsc gdy widac cała mase negatywnych opinii na forum dot. tez drogiego Ruppa. Nie wiem na ile też 2 zamki jakie oferuje np Koramik czy Rupp są na tyle dobre aby za nie dopłącać Mam Robena i w życiu bym innej nie położył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 19.03.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dachówka roben jest dachówką ceramiczną i w tej technologi mogą się trafić sztuki mniej lub więcej krzywe,ja mam robena jesienny liść od pół roku i jak na razie jestem bardzo zadowolony,dodam jeszcze że zakupiłem ją w baaaardzo dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 19.03.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 olasosenko u mnie Roben średzka falista miedziana plus więcej fotek w dzienniku http://i160.photobucket.com/albums/t194/mocca_2007/maj2008/2.jpg http://i160.photobucket.com/albums/t194/mocca_2007/listopad/9.jpg Dzięki!! Ale będę miała piękny dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jak słyszę takie opinie: krzywa, kiepska itp. to mam na to tylko taką odpowiedź: "złej tanecznicy to i rąbek u spódnicy". Część kolegów dekarzy swoje dość miałkie umiejętności usprawiedliwia krzywością dachówek. A widział ktoś prostą dachówkę glinianą?! Dachówki cementowe nie muszą mieś dużych zamków a górnych wcale nie mają bo są proste! Kolejny raz powtórzę: za szczelność dachu odpowiada krycie wstępne!!! Poprawnie wykonane gwarantuje 100% szczelności dachu! Dachówki Roben jak każde inne są OK. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 19.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 już myślałem, że będą tu narzekać głównie ci, ktorzy robena nie mają, a tu proszę, sami zadowoleni posiadacze no to się dołączam: mam kasztanowego średzka plus, od ponad dwóch lat, i jest miodzio .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 już myślałem, że będą tu narzekać głównie ci, ktorzy robena nie mają, a tu proszę, sami zadowoleni posiadacze no to się dołączam: mam kasztanowego średzka plus, od ponad dwóch lat, i jest miodzio .... Tytuł wątku dla zmyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rigala 19.03.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Od roku mam Roben średzka falista (k.miedziany)Przed zakupem przeglądałam różne fora i różne były opinie. Rozmawiałam z dekarzem i twierdził , że jest bez zarzutu .Potwierdzam super efekt . Problem był z kominkami od wentylacji, do dzisiaj nie uwzględnili reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaitomek 21.03.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Ja mam Robena średzką falistą plus kasztan,jest super,nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 21.03.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Mam Robena czarnobrązową średzką falistą plus 280m. Jest bardzo ładna. Reklamowaliśmy kilka sztuk 4 ponieważ miały rysy, a 2 były nadpęknięte, nie było żadnych problemów. Okna dachowe tą dachówką mamy mało estetycznie obrobione , ale to jest wina majstrów nie dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.03.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Dekarze nie narzekali, i ja teraz nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekC73 21.03.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Mam Robena. Wszystko ok. Jak dla mnie dach wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikaja07 21.03.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Mam Robena kasztan.Wszystko ok, super wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 21.03.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Dachówka roben jest dachówką ceramiczną i w tej technologi mogą się trafić sztuki mniej lub więcej krzywe,ja mam robena jesienny liść od pół roku i jak na razie jestem bardzo zadowolony,dodam jeszcze że zakupiłem ją w baaaardzo dobrej cenie a mi Robena wszyscy odradzali, ze juz lepiej cementową połozyć niż to krzywe dziadostwo... w końcu mam meyer holsen i mimo że ceramiczna to równiutka jak spod igły. Dekarze tylko narzekali że twarda jak cholera i popalili kilkanaście tarcz w diaksie przy docinkach cóż dla nich to wada dla mnie zaleta pozdrawiam Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 22.03.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Mamy Robbena, mieszkamy prawie cztery lata, żadnych problemów; dekarze nie narzekali, że krzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 23.03.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dachówka roben jest dachówką ceramiczną i w tej technologi mogą się trafić sztuki mniej lub więcej krzywe,ja mam robena jesienny liść od pół roku i jak na razie jestem bardzo zadowolony,dodam jeszcze że zakupiłem ją w baaaardzo dobrej cenie a mi Robena wszyscy odradzali, ze juz lepiej cementową połozyć niż to krzywe dziadostwo... w końcu mam meyer holsen i mimo że ceramiczna to równiutka jak spod igły. Dekarze tylko narzekali że twarda jak cholera i popalili kilkanaście tarcz w diaksie przy docinkach cóż dla nich to wada dla mnie zaleta pozdrawiam Browar Ktoś też może powiedzieć ,że Mayer to dziadostwo jak mu się trafi krzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 23.03.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dekarze nie narzekali, i ja teraz nie... Co mają narzekać, jak prawie wszyscy im Robena kupują , gdzie nie spojrzysz, tam się Roben kładzie, tak było bodaj 2-3 lata temu z Koramicem L-15, fakt cenowo jest rewelacyjny (Roben) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1331 21.10.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Na początku przyszłego roku tzn. (2011) w Robenie ma ruszyć produkcja dachówki w nowym formacie. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamariusz 23.05.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Witam. Odświeżę trochę. Ja mam pytanie dotyczące robena, ale nie krzywizn tylko czy po czasie na glazurze pojawiają się rysy, pajączki, czy pęka, bo ja takie coś słyszałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts