32mario 18.03.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam,Mieszkam na ostatniej kondygnacji w kamienicy. Do salonu mam zamiar wstawić kominek. W tym celu muszę wybudować komin. Proszę o podpowiedź jakie są procedury, abym mógł to zrealizować. Czy potrzebuje jakieś pozwolenia?? Czy mogę "samowolnie" sobie wybudować komin? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 18.03.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jeżeli jesteś właścicielką kamienicy to masz do spełnienia tylko warunki techniczne wynikające z prawa budowlanego. W przeciwnym razie patrz do umowy najmu (itp.) .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 18.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Mieszkam na ostatniej kondygnacji w kamienicy. Do salonu mam zamiar wstawić kominek. W tym celu muszę wybudować komin. Proszę o podpowiedź jakie są procedury, abym mógł to zrealizować. Czy potrzebuje jakieś pozwolenia?? Czy mogę "samowolnie" sobie wybudować komin? Z góry dzięki. prościej będzie zakupić kominek... elektryczny. Widziałem "fajne" w LM za kilkaset zł Obawiam się, że to może być jedyna możliwość na "postawienie kominka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts