Gosia i Zbyszek 18.03.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Właśnie się dowiedzieliśmy,że na naszej niedawno zakupionej działce jest gdzieś studnia.Jedni mówią tu inni chyba tu.Gdzie i jak można to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plulka 18.03.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 różdżką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 18.03.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Właśnie się dowiedzieliśmy,że na naszej niedawno zakupionej działce jest gdzieś studnia.Jedni mówią tu inni chyba tu.Gdzie i jak można to sprawdzić? Zacznijcie od wykoszenia krzaków i chaszczy, może studnia sama się znajdzie a wraz z nią jeszcze parę dziwów J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 19.03.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jeżeli nie będzie widać to może w którymś miejscu jest zapadnięta ziemia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 19.03.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 U mnie ziemia (piękna łąka) skrywała fundament stodoły poniemieckiej (dużej) oraz kilka naboi z I Wojny Światowej - na terenach mojej wsi odbywały się walki jest nawet pomnik poświęcony poległym żołnierzom, stoi naprzeciwko mojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 a jaki to ma związek ze studnią ? ... jest gdzieś studnia.Jedni mówią tu inni chyba tu.Gdzie i jak można to sprawdzić? sprawdzić mozna na miejscu /kłując w zimi szpikulcem lub kopiąc łopatą/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.03.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 byłem ostatnio w prywatnym zakładzie elektroniki. Gościu jest dystrybutorem wykrywaczy skarbów. Najnowoczesniejszych. Potrafią na głębokości poniżej 1 m rozróżnić typ zakopanej monety i wyświetlają to na ekranie. Mają w pamięci wiekszość monet sprzed lat. Tyle, że kosztuje to niemało, ale można kupić usługę. Gość sam przyjeżdża i przeszukuje wyznaczony teren. Cena - fifty fifty jak się coś znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 19.03.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 byłem ostatnio w prywatnym zakładzie elektroniki. Gościu jest dystrybutorem wykrywaczy skarbów. Najnowoczesniejszych. Potrafią na głębokości poniżej 1 m rozróżnić typ zakopanej monety i wyświetlają to na ekranie. Mają w pamięci wiekszość monet sprzed lat. Tyle, że kosztuje to niemało, ale można kupić usługę. Gość sam przyjeżdża i przeszukuje wyznaczony teren. Cena - fifty fifty jak się coś znajdzie. .....eeeee to znaczy zabierze pół studni? Dobrze zrozumiałem to "fyfty-fyfty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts