rafalryba 18.03.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jakiej firmy wybrac komin PLEWA czy IBF. Cena podobna nie wiem jaka jakosc? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 19.03.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Też zastanawiałem się nad IBF, a wybrałem LZMO Żary Jeszcze tańszy od IBF-a, a podobno lepszy tylko mało o nim na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinez44 19.03.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Też zastanawiałem się nad IBF, a wybrałem LZMO Żary Jeszcze tańszy od IBF-a, a podobno lepszy tylko mało o nim na forum A skąd wiadomo że lepszy? A może jednak gorszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 19.03.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Być może Nie ma o nim zbyt wiele opinii na forum, jednak od osób do których udało mi się dotrzeć miało o nim pozytywne zdanie. Ktoś mi kiedyś na tym forum już napisał, że każdy chwali swój wybór troche żeby się usprawiedliwić. Jak znajdzie się ktoś kto źle napisze o IBFie zaraz znajdzie się dziesięciu, którzy go bronią i tak w kółko O LZMO było mało, a firma ma długą tradycje w produkcji ceramiki do tego atrakcyjna cena, więc się na nie zdecydowałem. Czy dobrze zrobiłem? Nie wiem. Nie polecam też jeszcze tego komina bo dopiero we wtorek do mnie przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bee 19.03.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 A ma ktos może komin ICOPAL'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalryba 19.03.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 znalazlem jeszcze komin boleslawiec co o nim sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lookazzz 19.03.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 A ma ktos może komin ICOPAL'a? ja nie mam ale wlasnie bede kupował taki dwa kanały średnica 200mm i 2 wentylacyjne wysokośc 7 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bee 19.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No jakby nie było to ICPOAL to światowa marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajkus wrc 19.03.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja mam komin Leier-a. Zakupiłem go po rozmowie z moim kierownikiem budowy. O tym wyborze utwierdziła mnie też (zaprzyjaźniona) kierowniczka sieci sklepów budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts