gogrodni 09.11.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 Witam wszystkich forumowiczów. Przeglądając głosy na forum, zauwżyłem stosunkowo małe zainteresowanie projektami pracowni Wunsch i Wolanowski. W edycji konkursu na dom dostępny z 1999 wygrał bardzo zgrabny domek paterowy tej firmyhttp://www.wuwo.home.pl/project.php?cat=2&project=6.Projekt moim zdaniem dzięki nieco większej powierzchni niż D06, jest od tego hitu bardziej funkcjonalny. Moje pytanie do forumowiczów, czy ktoś analizował ten projekt lub brał go pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota619 14.11.2003 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Wreszcie ktoś zwrócił uwagę na ten projekt! Funkcjonalny, tani (mam nadzieję) i ładny. Wczesniej brałam pod uwagę projekt LMP-27 z pracowni Lipińscy, ale ze wzgledów finansowych musiałam się jeszcze ograniczyć i jak na razie ten projekt (tylko z wjazdem do wiaty prostopadlym do domu) jest nie do pobicia.Zamierzam wprowadzić kilka niewielkich zmian: przedłużyć go o 1m, zeby otrzymać troszkę większą powierzchnię dzienną (salon 20m2 to dla mnie odrobinę za mało), przedłużyć dach tak, żeby mieć zadaszony taras od strony salonu i wstawic szersze przeszklenie na ścianie tarasowej.Mam nadzieję zbudować ten domek za ok 120-130 tys. (bez dzialki i przyłączy). pozdrawiam dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek Waw 19.11.2003 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 A propos pracowni, to widziałem wśród zdjęć forumowiczów zdjęcie domu, wykonanego wg ich projektu. Jak na razie nie słyszałem złych opinii o tej pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogrodni 05.01.2004 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Dla mnie podstawową zaletą tego projektu jest jego prostota i funkcjonalność. Pokoje mimo że niewielkie są ustawne (kwadratowe), dobrze że przewidziano miejce na szafy wnękowe. Pomieszczenia mokre (łazienka, pom. gospodarcze, WC) są w bezpośrednim sąsiedztwie co upraszcza instalacje, wszystkie pomieszczenia kóre tego potrzebują mają dostęp do kominów wentylacyjnych, plan domu na planie prostokąta, prosty dwuspadowy dach, wszystko to moim zdaniem wpłynie na niski koszt budowy, a później satyfakcjonujące poczucie dobrze wydanych pieniędzy. Pomysł z przedłużeniem dachu i zadaszeniem tarasu dodatkowo uatrakcyjnia dla mnie ten projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dosia 25.05.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Bardzo proszę o budujących dom z prac. arch. Wunsch - Wolanowski o podzielenie się doświadczeniami . Domy na zdjęciach są super . Dosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Dom jest rewelacyjny, maja go moi kochani sąsiedzi...Do obejrzenia, w Meckiej woli pod sieradzem, wyglada duzo lepiej na zywo niz na zdjeciu....Bardzo go sobie chwala...Zmieniaja.. po roku mieszkania wiate na garaz.. to jedyny mankament projektu;))Pozdrawiam milosnikow cynobera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojo117 15.11.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Witam Wszystkich. Czy ktoś buduje może z ta pracownią??Chodzi mi o projekty WW-113 lub WW-127. Poniżej podaję linki:http://www.wuwo.home.pl/project.php?cat=1&project=1http://www.wuwo.home.pl/project.php?cat=1&project=79Bardzo liczę na Waszą opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts