seawali 18.03.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam, czy ktos korzystal z uslug PSD / rzeczoznawcy PSD? Koszty / obsluga, etc? Bo ... cieknie mi... pozdraw, Adam & Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 19.03.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witam, czy ktos korzystal z uslug PSD / rzeczoznawcy PSD? Koszty / obsluga, etc? Bo ... cieknie mi... pozdraw, Adam & Ewa ...Ewę uspakajam... jeśli raz w miesiącu to normalne... Adamie! Jeśli Tobie to masz chłopie problem bo powinno lecieć dosyć sporym ciurkiem... hmmm... a co do tego mają dekarze? sorki... nie mogłem się powstrzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seawali 19.03.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witam, czy ktos korzystal z uslug PSD / rzeczoznawcy PSD? Koszty / obsluga, etc? Bo ... cieknie mi... pozdraw, Adam & Ewa ...Ewę uspakajam... jeśli raz w miesiącu to normalne... Adamie! Jeśli Tobie to masz chłopie problem bo powinno lecieć dosyć sporym ciurkiem... hmmm... a co do tego mają dekarze? sorki... nie mogłem się powstrzymać... Stanislaw Lem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.03.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Warto skorzystać bez względu na koszty bo to profesjonalna i wyważona ocena. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 19.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witam, czy ktos korzystal z uslug PSD / rzeczoznawcy PSD? Koszty / obsluga, etc? Bo ... cieknie mi... pozdraw, Adam & Ewa ...Ewę uspakajam... jeśli raz w miesiącu to normalne... Adamie! Jeśli Tobie to masz chłopie problem bo powinno lecieć dosyć sporym ciurkiem... hmmm... a co do tego mają dekarze? sorki... nie mogłem się powstrzymać... przeczytalem i musialem malo co i by mi pocieklo tak jesli sa przeslanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts