salmon969 18.03.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Góral z polecenia i ja teraz polecam W zeszłym roku na forum polecono mi solidną ekipę górali do stanu surowego , zdzwoniłem się i spotkałem się z nimi po zapoznaniu się z planami dogadaliśmy się co do budowy .Dziś zakończyli mi budowę domu do stanu surowego .I powiem jedno o takiej właśnie ekipie myślałem i na taką trafiłem , to znaczy. Górale (Sylwek i Szczepan oraz reszta ekipy) ludzie przede wszystkim doświadczeni i myślący ,zaradni i nie pijący co jest zmorą w budowlance . Ceny mają z życia wzięte a nie jak inni z kosmosu a jakość ich pracy w 100% zadowoliła moje oczekiwania . POLECAM . Dla zainteresowanych namiary 694327297 -Sylwek mówić że od Grzegorza z Leszna dostało się namiary wkońcu dziś skończyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salmon969 02.04.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Odwiedziłem ich dziś na nowej budowie i znowu inwestor będzie ganiał tak jak ja aby chłopaki mieli czym pracować bo mają oni tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdanski64 06.04.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Sam jestem z chłopakami w okolicach W-wy i bardzo dobrze współpracuje się nam z ludżmi jako ekipa jesteśmy bardzo lubiani w okolicy robimy w Ładzyniu koło Mińska .Jest taka prawda że Górali czyli nas nieda się nielubić zawsze staramy się pomóc ale myślę że to jest dla nas normalne a polubić 12 charakterów .Jedna rada czeba być uczciwym i sobą nie wstydzić się mowy i tradycji .Życzę powodzenia i zadowolenia z współpracy z góralami wszystkim Inwestorom bo przecież dzięki nim tu jesteśmy. POZDRAWIAM Bogdański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 06.04.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Bogdański nie cukruj , już wystarczy, wszyscy w Polsce Was kochają, zwłaszcza Waszą uniwersalność i stawki za robociznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdanski64 07.04.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Sam jestem z chłopakami w okolicach W-wy i bardzo dobrze współpracuje się nam z ludżmi jako ekipa jesteśmy bardzo lubiani w okolicy robimy w Ładzyniu koło Mińska .Jest taka prawda że Górali czyli nas nieda się nielubić zawsze staramy się pomóc ale myślę że to jest dla nas normalne a polubić 12 charakterów .Jedna rada czeba być uczciwym i sobą nie wstydzić się mowy i tradycji .Życzę powodzenia i zadowolenia z współpracy z góralami wszystkim Inwestorom bo przecież dzięki nim tu jesteśmy. POZDRAWIAM Bogdański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salmon969 09.04.2009 04:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salmon969 09.04.2009 04:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salmon969 24.05.2009 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 kolejny domek kończą pod Warszawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 28.05.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ja też budowałam z ekipą górali, Współpraca suuper, a tempo zadziwiające Pamiętam jak mieliśmy zamawiać gruchę z betonem, pytamy naszego górala na kiedy ta grucha ma być ( to był czwartek ) a on do nas- że to jeszcze, jeszcze, więc mąż pyta - to co ustawiać się na przyszły tydzień? a on - no gdzie, na piątek do południa )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salmon969 09.09.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Bardzo podobnie było i u mnie z betonem a i z pustakami podobnie bo mi zaczynali pracę o 5,00 i kończyli o 19,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salmon969 14.10.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ilona dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 14.10.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Salmon przyznaj się ile wychlałeś od nich śliwowicy co ich tak reklamujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdanski64 23.05.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 A zdobyć sympatię i zaufanie to nielada wyczyn ale przyjażń zostaje do grobowej deski i zawsze możesz liczyć na nich w trudnych sytuacjach .JEDNA RADA niedaj BÓG żebyś ich oszukał !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 24.05.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 numer nie aktualny!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdanski64 03.11.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Skończyliśmy w Czarnym Lesie budynek 450m w stylu angielskim dosłownie fantazja projektowa pani Sylwi Strzeleckiej i to dosłownie popis architektury a zaczeliśmy budynek 350m w Magdalence trwa praca w Ładzyniu koło Mińska w restauracji z kamienia bala gontu . ZAPRASZAM na każdą z budów do oglądania po wcześniejszym kontakcie tel 600-829-451 Z GÓRY INFORMUJĘ ŻE BRAK WOLNYCH TERMINÓW NA 2011r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdanski64 02.12.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Zima panocki my tworzymy dalej swój styl i artyzm w ładzyniu koło mińska mazowieckiego ale wystroje w środku wszystko własna koncepcja zapraszamy na budowę forumowiczów myślę ze się wam spodoba jesteśmy tu nonstop ale wcześniej zadzwońcie tel 600-829-451 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts