Adasiolek 19.03.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Wtam mimo iz juz mieszkam w moim domku od 3 m-cy to forum czytam od co najmniej roku, jednakże dopiero teraz po prawie zakończeniu (jeszcze zostało "obejście" postanowiłam sie do Was zapisać i mam nadzieję pomóc niektórym budującym tak jak "Wy" pomogliście mi kiedy czytałam Wasze dzienniki. Teraz mam więcj czasu i postaram sie wkrótce pokazac fotorelacje z mojej budowy Adasiolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 19.03.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witaj i zapodawaj fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.03.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 bardzo serdecznie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts