ambroma 21.03.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 :P Kama dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 22.03.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Dobrze, ze wzielas probke i pojechalas pokazac stolarzowi.Ja kupilam brame normsthala antracytowa i takie chcialam drzwi. Ale ta brama jest ciemnoszara, a probka byla prawia czarna (chyba). Boze, juz nie pamietam. I tak sie nastawilam na te prawie czarne drzwi i brame, a teraz co? Nie moge spac. Jutro chce zadzwonic do nich, ale nie wiem co to da. Powiedza, ze to ten kolor ijak chce przemalowac, to pewnie moge, ale musze zaplacic.Chyba mnie cos trafi. Sama brama kosztowala sporo ponad 5tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 22.03.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Sorry, ale nie bardzo rozumiem co chcesz przemalować, bramę czy drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 22.03.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Bramę. Drzwi jeszcze nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 22.03.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Zadzwon i porozmawiaj, może da się jeszcze zmienic kolor na jasniejszy. Oni sa przyzwyczajeni ze klienci często są niezdecydowani i zmieniaja decyzję. Jaki masz kolor dachu i okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 22.03.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Ciemniejsza, nie jasniejsza. Jutro rano dzwonie. Zobacze co powiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 22.03.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Zyczę powodzenia Czyli rozumiem, że chcesz mieć prawie czarną brame i takie drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 22.03.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Taaaak.Mam nadzieje, ze sie uda. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts