tomi510 19.03.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dostalem wlasnie wycenę na grzejniki 13 szt. Purmo tanszy od Brugmana o 300 zl.Instalator twierdzi że tylko Purmo a nie jakieś wynalazki natomiast człowiek od ktorego kupuje twierdzi że Brugman większa moc i bardziej estetycznie wykonane. No i po przejrzeniu forum widzę że Purmo nie ma jakiś rewelacyjnych opinii. No i robi się dylemat co wybrać?Może szanowni forumowicze doradzą który wybór bedzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 19.03.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Po co Ci wieksza moc? Moc grzejnika dobierasz do potrzeb pomieszczenia. Czy purmo czy inny, moc powinna byc taka sama. A estetyka to chyba Twoj nie nasz czy sprzedawcy wybór. Mam Purmo. jeżeli Ci to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeanpascale 19.03.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 mam brugmana a jesli chodzi o moc to obliczas do pomieszczenia. Purmo produkt Polski Brugman Holenderski, wybó nalezy do Ciebie ja wole troszke miec wieksza moc wiec ........twój wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 19.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ja tez mam Brugmana.Grzejnik jak grzejnik. Dla mnie Brugman ładniejszy, no i opinie też ma dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts