julunia 19.03.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Czy ktoś ma położone u siebie płytki Liryka firmy Cersanit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoniaSuzzi 20.12.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Odświeżam temat Również interesuje mnie, czy ma ktoś u siebie te płytki chcę w nich górną łazienkę, dopiero na wiosnę, ale wolałabym zobaczyć je już położne u kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda-ja 20.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 mam w dolnej łazience - ściany liryka krem, we wnęce prysznicowej dekory również krem, podłoga brąz. Dodatki ciemny brąz (m.in.rama lustra, blat pod umywalkę). Zdjęcia już wstawiałam można rzucić okiem. Wg mnie bardzo dobry wybór. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoniaSuzzi 20.12.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 ruda-ja - bardzo Ci dziękuję za odpowiedź! Gdzie mogę zobaczyć zdjęcia Twojej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 22.12.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Ja również mam Lirykę, zrobię zdjęcia i wkleję fotki po Świętach, jeśli nie będzie za późno ale super wybór, zwłąszcza gałązki wyglądają super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoniaSuzzi 22.12.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Patisiak - super, byłabym Ci bardzo wdzięczna! mnie też od razu spodobały się te gałązki i generalnie płytki LIRYKA dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda-ja 22.12.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 ruda-ja - bardzo Ci dziękuję za odpowiedź! Gdzie mogę zobaczyć zdjęcia Twojej łazienki? przejrzyj moje wcześniejsze posty (w moim profilu) dotyczące łazienek. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoniaSuzzi 14.01.2010 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Bardzo dziękuję Patisiak za zdjęcia Twojej Liryki! Bardzo, bardzo, bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts