zielonooka 19.03.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Miałam problemy z zatytułowaniem tego wątku Mam pewną wiadomość, którą bardzo chciałam się z Wami podzielić i poprosić o trzymanie kciuków:) Ehm...więc - jestem w ciąży. W 6 tygodniu. Ciąża jest zagrożona i leżę w łóżku do odwołania Wszystkie plany wzięły w łeb, łącznie z zawodowymi i potwornie mnie dobija konieczność leżenia (i niestety małe szanse na szybki wstanie:() No ale oprócz tego jest super (chociaż jestem przepotwornie zdenerwowana) Nie wiem jak to jeszcze będzie, podobno przed trzecim miesiącem się nie ogłasza takich wieści, ale nie mogłam się powstrzymać W każdym razie kciuki i wsparcie bardzo się przydadzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.03.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No to trzymam mocno kciuki. Odpoczywaj ile wlezie i bądź dobrej myśli. Hm, gdzieś czytałam tu Twoją wypowiedź na temat ciąż i ich planowania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.03.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 zielonooka normalnie nie wierzę ale wszystkiego dobrego życzę /oj, będzie przyrost naturalny w tym roku, będzie, - forumowiczki bardzo się starają / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 To sie nazywa mieszane uczucia Cudowna wiadomość i niepokojąca wiadomość. Po pierwsze więc : GRATULUJĘ Po drugi : trzymam kciuki Po trzecie : jakby co - masz do mnie numer ( wiesz - coś przywieźć, wywieźć , pozamiatać...) Całuję mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 19.03.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Gratulacje Trzymam kciuki, ale przede wszystkim to Ty musisz uważać na siebie. Nie lekceważ żadnych zaleceń, wiem że to trudno tak ciągle leżeć, ale skoro jest to konieczne Będzie dobrze, nic się nie martw. Forumowicze będą Cię wspierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 19.03.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Trzymam kciuki.Wszystko bedzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.03.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 wielkie gratulacje - super wieści, że rosnie fasolka trochę smutne, że jednak musisz się pilnować trzymam mocno kciuki za zdrową i donoszoną ciążę rozumiem, że łąskotki dla brzuszka lepiej nie przesyłać? trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.03.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zielona - witaj w klubie Gratulacje wielkie ! Dbaj o siebie - rzeczywiscie te 3 pierwsze miesiące są "najtrudniejsze", ale potem na pewno będzie leiej ! Ja też jeszcze nie wyszłam z pierwszego trymestru.. Pozdrawiam serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.03.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 zielona - a leżysz w domu, czy w szpitalu? i ma kto się Tobą zaopiekować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 19.03.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ale jaja...Gratulacje!!!!Leż i odpoczywaj i dbaj o siebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.03.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 o jeny , zielonooka gratuluje serdecznie mysl pozytywnie, wszystko bedzie dobrze , odpoczywaj i dbaj oo siebie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.03.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 to tylko z pierwszym jest trudno. Następna piątka pójdzie jak po maśle!!! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 19.03.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 retro ty jej nie strasz z tą piątką, bo jeszcze wcześniej urodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 19.03.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Przyłaczam się do gratulacji. Najważniejsze to pozytywnie myśleć! Będzie dobrze, trzymajcie się dzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.03.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zielonooka - trzymam mocno moja "zagrożona ciąża" , wyleżana 8 miechów - dziś ma 6 lat , Ty powiesz to samo za jakiś czas, życzę Ci tego serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 19.03.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ten post był już wczoraj ale szybko zniknął i znów się pojawił, dlatego mnie zaintrygował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 I ode mnie serdeczne gratulacje i trzymanie kciuków Jeśli chcesz namiary na fajnego ginekologa położnika , mogę przesłac na priv Trzymaj się dzielnie...na leżąco można zawsze ponadrabiać zaległości w czytaniu i filmach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 19.03.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 I na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 I na forum , to sie rozumie samo przez się , "oczywista oczywistość " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zielona, gratulacje! Nie powiem, troszke jestem zaskoczona. Trzymam kciuki za male zielonookie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts