ewusia 21.03.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 gratuluję i cieszę się razem z Wami ja już co prawda babcia ale to wspaniałe uczucie pamięta się do końca życia. Uważaj na siebie i rozpieszczaj siebie bo potem nie będzie na to czasu i siły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.03.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ps. JoShi ty tez?! ja nic nie wiedziałam o rany... Ano widzisz, ja też Jakoś tak się umiarkowanie chwaliłam Zobaczysz, będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 W koło robi się Zielono bo to wiosna już nadchodzi, zamiast z grilla jeść golono trzeba leżeć... nic nie szkodzi. Laptop lekki, tuż przy brzuszku wsparcie daje forumowe. Dziewczę musi leżeć w łóżku bo w Zielonej życie nowe. Pozdrowionka.Tedii No przy takim wsparciu to musi byc dobrze Jakie to mile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 21.03.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ps. JoShi ty tez?! ja nic nie wiedziałam o rany... Ano widzisz, ja też Jakoś tak się umiarkowanie chwaliłam Zobaczysz, będzie dobrze. Joshi - też nic nie wiedziałam ! Gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.03.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 zielonooka w ciąży .... łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a tak mi imponowałas swoimi poglądami na temat niemania dzieci i jeszcze bardziej bawiły komenatrze tych bardzo oburzonych kobiet, które twierdziły ze co to za kobieta, która nie chce dzieci .... No coż przepadło Zielonooka a tak na serio to życze zdrówka i ślicznego dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Aha, przyszle mamcie brzucho warto juz smarowac jakims mleczkiem dla niemowlakow aby rozstepow nie bylo potem. ja smarowałam zwykłą oliwką bambino rozstępów żadnych nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kania 21.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 A ja niczym nie smarowałam i też nie było Życzę zdrowia mamie i maluszkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 22.03.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.03.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 nio nio nio zielonooka GRATULUJE ))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.03.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 ja tez nie smarowałem i rozstępów nie mam no ale nei ja rodziłem moja używała specjalnego kremu - czort wie jak sie nazywa - ale ważne ze byl skuteczny Od 8 miesiąca tak jej brzuszek eksplodował ze już myślałem iż jakiś mutant czy Obcy sie narodzi a tu tylko 3800 i 55 cm czyli jakby norma na dzisiejsze czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 jak krem to pewnie mustella , ale własnie likwidują ich sprzedaż w Polsce , bo strasznie podwyższyli ceny i nikt nie kupował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 22.03.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Taki mam ufajdany dzien dzisiaj, troche mi humor poprawilas Podobno kobieta zachodzi w ciaze tylko wtedy, kiedy jej najbardziej pod-podprogowa podswiadomosc uzna, ze czas. Ta najbardziej prymitywna, instynktowna czasteczka jestestwa niewiesciego. Wiec - wspanialego urlopku i pieknego, zdrowego dzidziusia! A teraz poprzegladaj wszystkie watki na forum i podopisuj komentarze - masz czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 22.03.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Zielona - gratulacje!!! Tylko leż nam plackiem posłusznie, bo całe zastępy ciotek i wujków czekają ... Sądząc po wielu przykładach wewontku, sporo nas - ciotek zwłaszcza - polegiwało w ciąży jak ty, więc trzymaj się - przejdzie może i wstaniesz, a jak nie to trudno - będzie trzeba leżeć ... U mnie też była luteina a później no sex, krążek itp. itd. Dwa razy .... pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.03.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 nie, no Zielona Ty to zawsze z grubej rury Serdeczne gratulacje i dbaj o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.03.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 to co tegoroczny zjazd forum byndzie w grudniu na krzcinach??? chiba tak u mnie też będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 23.03.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 i u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.03.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 o rany...naprawdę ten rok obfity w bociany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.03.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja się też do gratulacji przyłączam, i do kciuków również leż kobito, nie wstawaj, daj się rozpieszczać i dbaj o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.03.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 zielona - wszystko będzie OK pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 23.03.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja rowniez chcialam dolaczyc sie do gratulacji i trzymam kciuki za Mamcie i Dzidziulke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts