amalfi 30.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Trzeba sobie powiedziec jasno, że cc jest normalną operacją, która niesie ze sobą pewne konsekwencje. Dłużej się trzeba zbierać, istnieje ryzyko powikłań jak po każdym zabiegu operacyjnym, no i organizm nie jest w sposób naturalny przygotowany na dziecko (pokarm, dojrzałość płodu). Jeśli jest wyższa konieczność, to wiadomo, ale sama nigdy bym się nie zdecydowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.03.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 masz fajną wnuczkę 57 cm i 3600 dkg" urodzić 36-kilowe dziecko to dopiero wyczyn, każda cesarka się chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.03.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 no nie mogę a jak już to napisałam to coś mi nie grało, ale zwaliłam to na barki przeziębenia. Ech.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 30.03.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 A swoja droga - dam sobie ręke uciąć ze przynajmniej raz w zyciu kazda z kobiet sobie nie pomyslała "czemu do ciężkiej cholery to faceci nie rodzą?!?!!" Pierwsze słowa jakie wypowiedziałam do męża po urodzeniu pierwszego dziecka: "drugie urodzisz sobie sam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.03.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Uff... dobrze, że my poprzestaliśmy na jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.03.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 wrocilam od dzieci .....5 dni po porodzie moja synowa oznajmia ,że na wiosne 2010 bedą myslec juz o drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.03.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 wrocilam od dzieci .....5 dni po porodzie moja synowa oznajmia ,że na wiosne 2010 bedą myslec juz o drugim szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 31.03.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 wrocilam od dzieci .....5 dni po porodzie moja synowa oznajmia ,że na wiosne 2010 bedą myslec juz o drugim niektórzy mówią że dobrze jak jest mała różnica wieku.....ale można paść na cyce.Mam dwie córki,różnica to rok i 9m-cy.Tak się trafiło ze druga to mały diabeł a druga też nie pomaga.I tak trzeba mieć oczy dookoła głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 wrocilam od dzieci .....5 dni po porodzie moja synowa oznajmia ,że na wiosne 2010 bedą myslec juz o drugim szybko Ewa, to może powiedz im, że z myslenia to się dzieci nie rodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 wrocilam od dzieci .....5 dni po porodzie moja synowa oznajmia ,że na wiosne 2010 bedą myslec juz o drugim niektórzy mówią że dobrze jak jest mała różnica wieku.....ale można paść na cyce.Mam dwie córki,różnica to rok i 9m-cy.Tak się trafiło ze druga to mały diabeł a druga też nie pomaga.I tak trzeba mieć oczy dookoła głowy mam trojke (jedne po drugim) dalam rade bez niczyjej pomocy jak sie chce to nie ma problemu a joshi to pewnie juz "poszla" , bo cos sie nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.03.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 wrocilam od dzieci .....5 dni po porodzie moja synowa oznajmia ,że na wiosne 2010 bedą myslec juz o drugim szybko Ewa, to może powiedz im, że z myslenia to się dzieci nie rodzą chcesz ,żebym była teściową z koszmarów nie wtrącam się ....na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 wrocilam od dzieci .....5 dni po porodzie moja synowa oznajmia ,że na wiosne 2010 bedą myslec juz o drugim szybko Ewa, to może powiedz im, że z myslenia to się dzieci nie rodzą chcesz ,żebym była teściową z koszmarów nie wtrącam się ....na razie Nie chcę- to może faktycznie milcz - moze sami sie domyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 31.03.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Gratulacje troszkę spóźnione (ale szczere) dla Zielonokiej (miałam małą przerwę w forum ) i wszytskich ciężarnych forumek. No to i też dla mnie !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 funiu gratuluje !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.03.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 No to i też dla mnie !!!!!! Gratulacje Rany ... takiego "wysypu" to chyba jeszcze nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 No to i też dla mnie !!!!!! Gratulacje Rany ... takiego "wysypu" to chyba jeszcze nie było? na jednej imprezie byłyście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 31.03.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Wszystkim wielki dzięks, ale żeby było jasne - to topik Zielonookiej i nie odwracajmy uwagi od gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 31.03.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Cholera no! Zaraźliwe to to, czy co??? Wielkie, wielkie gratulacje dla Pauliny i wszystkich ujawnionych i nieujawnionych ciężarnych "muratorek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 31.03.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 jeśli to zarażliwe to chyba się wypiszę z muratora gratulacje wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 jeśli to zarażliwe to chyba się wypiszę z muratora gratulacje wielkie ja w maseczce przed kompem siedzę , tak profilaktycznie, jeśli to wirus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts