JoShi 01.04.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 jestem jestem O... to dobrze... Trochę sie martwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.04.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 JoShi - ogromne gratulacje mamusiu A Emilce dużo zdrófka życzę Pokaż fotkę Malutkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.04.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 JoShi przesyłam dużo całusków i gratuluję. Szykuj już wstążki na tę czuprynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Gratulacje JoShi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.04.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Gratulacje dla Mamy i Emilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 jak jej dacie na imię?? Emilkaslicznie jeszcze tylko braciszek do kompletu i będzie super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.04.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 JoShi i ja gratuluję i zdrówka nieustannego życzę Mamusi i Emilce. Piękne imię, też miałam je na uwadze dla drugiej córki. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 01.04.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Joshi gratulacje! i tez bardzo podoba mi sie imie, moze nawet zgapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.04.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Imie Emilka jest jednym z tych jakie też biore pod uwagę Oprócz tego podobaja mi się "kwiatowe" imiona - Malwina, Kalina, ( mniej ale też - Jagoda, Wioletta, Jasmina etc. ) oraz ponadczasowa Ewa Ale ostatnio oszalałam na punkcie imienia - Kornelia Strrrrasznie mi sie podoba - takie "zakręcone" i optymistyczne (bo jak bedzie chłopak to juz ustalone - Tomek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.04.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ale ostatnio oszalałam na punkcie imienia - Kornelia Strrrrasznie mi sie podoba - takie "zakręcone" i optymistyczne Moja 20-letnia Kornelia uwielbia swoje imię. Bardzo szybko wszędzie zostaje zapamiętana a to akurat lubi Dobre imię dla tych, które nie chcą"zniknąć w tłumie". Joshi, GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.04.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Moja 20-letnia Kornelia uwielbia swoje imię. O popatrz , nie miałam pojęcia ze Twoja córa tak ma na imie. Jak zdrabniasz ? ( o ile zdrabniasz ) Korni? Nella? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.04.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Moja 20-letnia Kornelia uwielbia swoje imię. O popatrz , nie miałam pojęcia ze Twoja córa tak ma na imie. Jak zdrabniasz ? ( o ile zdrabniasz ) Korni? Nella? oj różnie bardzo, Kora, Kornelka, Nelka, Nela, Nelunia, Nelusia, Nel, a młodszy syn kiedy zaczął już mówić, mówił na nią Tola i stąd mój nick na forum Zielona, mówię szczerze, każdy zwraca jej uwagę, że ma piękne imię, a to przyjemne jest, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.04.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ninieszym oświadczam, że wszystkim kobietom na świecie życzę: - takich porodów - i takich dzieci jak moje Gratuluje JoShi ! Ale toTobie szybko poszlo. Jestes pewna, ze to juz 9 m-cy minelo? Prosze coreczke ukochac od ciotek forumowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 01.04.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 (bo jak bedzie chłopak to juz ustalone - Tomek ) najpiękniejsze i ponadczasowe. Ja używam tylko w wersji Tomasz ew Tomaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.04.2009 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Tomasz, Tomek (bo "Tomaszek" juz mnie tak nie powala z nóg, jak juz to bardziej "Tomeczek" ew. "Tomiś" ) Bardzo lubie to imie , uwazam za klasyczne, meskie, ponad czasowe i "globalne" No i wiele fajnych wariantów tego imienia od bardzo oficjalnych (Tomasz) poprzez bardziej luzne (Tomek) i poufałe (Tomeczek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 wrocilam od dzieci .....5 dni po porodzie moja synowa oznajmia ,że na wiosne 2010 bedą myslec juz o drugim niektórzy mówią że dobrze jak jest mała różnica wieku.....ale można paść na cyce.Mam dwie córki,różnica to rok i 9m-cy.Tak się trafiło ze druga to mały diabeł a druga też nie pomaga.I tak trzeba mieć oczy dookoła głowy Mam dwóch, półtora roku różnicy. I super, że tak. Świetnie się rozumieją, praktycznie razem dorastali, jak bliźniaki prawie. Mają podobne zainteresowania, a porozumienie 10 razy lepsze niż z kumplami z klasy. Nikt nie zrozumie tak drugiego jak ten pierwszy i na odwrót. W końcu jedni rodzice ich ciemiężą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ale fajnie, zaczynają sie sypać forumowe dzieci! JoShi, wielkie gratulacje, wszystkiego dobrego dla maleńkiej i dla Was! Pamiętacie? Pac, pac, pac, już jeden leci, Pac, pac, pac, już drugi spadł, Pac, pac, pac, sypią się dzieci, Pac, pac, pac, tłusty różowy grad... Ja, jak jeszcze nie wiedziałam, czy to synek czy córcia, brałam pod uwagę imie Berenika. Też mnóstwo pieknych zdrobnień, imię nietypowe, a nie udziwnione, a na nieboskłonie gwiazdozbiór - Warkocz Bereniki. Podobno była egipską królową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 01.04.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ale jaja... Gratulacje!!!! Gratulacje dla jaj jak najbardziej wskazane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 01.04.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Tomasz, Tomek (bo "Tomaszek" juz mnie tak nie powala z nóg, jak juz to bardziej "Tomeczek" ew. "Tomiś" ) Bardzo lubie to imie , uwazam za klasyczne, meskie, ponad czasowe i "globalne" No i wiele fajnych wariantów tego imienia od bardzo oficjalnych (Tomasz) poprzez bardziej luzne (Tomek) i poufałe (Tomeczek) No masz. Klasyczne. MĘSKIE. Ponadczasowe. Globalne. Wiem że to żadna moja zasługa, ale i tak gęba mi się cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 01.04.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 BO JA ŻEM TOMEK JEST !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts