Małgonia 01.04.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 JoShi - gratulacje! jakos szybko sie uwinęłaś, pozdrowienia dla całej rodzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.04.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 No masz. Klasyczne. MĘSKIE. Ponadczasowe. Globalne. Wiem że to żadna moja zasługa, ale i tak gęba mi się cieszy. No i w ogóle bardzo piekne i miłe dla ucha w "melodi" (a poza tym Tomki to zwykle fajne i inteligentne chłopaki sa ) Z innych meskich, fajnych i klasycznych - to jeszcze Wojtek i Marek mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.04.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Moja siostra wychodzi niedlugo za maz za Wojtka ale zawsze zwraca sie do niego Wojciech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.04.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 a poza tym Tomki to zwykle fajne i inteligentne chłopaki sa Wierzę Ci na słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.04.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 JoShi, gratulacje! Trzymajcie się cieplutko A jak Zielonej nie widać to też się trochę martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 joShi serdeczne gratulacje !!! Emilka , piekne imie ..... Tomek tez niezle Tomaszek tez ujdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.04.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Joshi i Ja przylacze sie do gratulacji .Duzo zdrowka dla malutkiej i dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 02.04.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Przyłączam sie do życzeń ps. Co do imion to mam męża Tomasza i syna Wojtka a do imienia Marek zawsze miałam sentyment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.04.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Moja 20-letnia Kornelia uwielbia swoje imię. mojej Karolinie bardzo podoba się Kornelia ja wolę chyba Emilka Tola wybacz Joshi - gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 02.04.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Tomuś - ładne zdrobnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 02.04.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 JoShi gratuluję córeczki. Ja też już mam wybrane imiona choć to dopiero początek. Dla dziewczynki - Elena lub Marianna, a dla chłopca Alex (mąż wybrał ). Pozdrawiam wszystkie przyszłe i teraźniejsze mamusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.04.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Moja 20-letnia Kornelia uwielbia swoje imię. mojej Karolinie bardzo podoba się Kornelia ja wolę chyba Emilka przepraszam, ale to imię jest już zajęte :D tak ma mieć na imię moja córeczka pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.04.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Hania ,Pola ,Zosia .....to imiona ktore od zawsze mi sie podobały Milena i Malwina -te imiona kojarzą mi sie z czymś przyjemnym i słodkim .... tak maja na imie coreczki moich kuzynek Amelka tez mi sie podoba szkoda ,że nie moge juz miec wplywu na wybor imienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.04.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dla dziewczynki Gabrysia bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.04.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Piotruś i Krzysiu Ania i Ewa /na wypadek bliźniąt / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dla dziewczynki Lena, Liwia Dla chłopca tylko tak jak ma mój młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 02.04.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Tak dla zabawy - może warto sprawdzić? http://www.imiona.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.04.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Tak dla zabawy - może warto sprawdzić? http://www.imiona.eu/ Ha ha ha... Wszystko na odwrót niż w innych opisach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Tak dla zabawy - może warto sprawdzić? http://www.imiona.eu/ w moim i syna przypadku - prawdziwe do bólu u ślubnego juz duuuuużo nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 02.04.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 No masz. Klasyczne. MĘSKIE. Ponadczasowe. Globalne. Wiem że to żadna moja zasługa, ale i tak gęba mi się cieszy. No i w ogóle bardzo piekne i miłe dla ucha w "melodi" (a poza tym Tomki to zwykle fajne i inteligentne chłopaki sa ) Zgadzam się w 100%, mam męża Tomka i faktycznie super facet z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts