zielonooka 19.03.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Hm, gdzieś czytałam tu Twoją wypowiedź na temat ciąż i ich planowania Pozdrawiam A nie będę ukrywać że nie jest planowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.03.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Hm, gdzieś czytałam tu Twoją wypowiedź na temat ciąż i ich planowania Pozdrawiam A nie będę ukrywać że nie jest planowana. Moja też nie była. Większa niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.03.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 moje dwie nie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.03.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dziekuje kochane dziewczyny Leże w domu, zając się mną, nakarmić, "pozamiatać" etc. - ma kto więc tu nie ma problemu. Za to niestety mam kompletny prikaz leżenia i mogę wstać tylko na wizyty w toalecie (a niestety co chwila się chce ) I to jest strasznie ale to strasznie wkurzające. No i nie ukrywam - boję się trochę (mam niestety plamienia , biorę duphaston :/.). A! ciąża nie planowana ale... w sumie bardzo się cieszę To znaczy -pozytywnie podchodzę, myślałam że będę bardziej "świrować", zastanawiać się, analizować itp. ps. chłopina się cieszy jak głupi ps2. kot też szczęśliwy bo może leżeć ze mną w łóżku i nie siedzi w domu sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.03.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ten post był już wczoraj ale szybko zniknął i znów się pojawił, dlatego mnie zaintrygował A bo się wahałam - czy juz się przyznawać (no i nie wytrzymałam) ps. termin- polowa listopada jakoś - czyli skorpionisko (jak ja! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 duphaston jest ok , mojej przyjaciółce pomógł donosic dwie ciąże , też miała plamienia.Wszystko skończyło sie dobrze , ma dwójke fajnych brzdąców skorpiony fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.03.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Moja siostra też jest teraz w ciaży - w 7-mym bodajze tygodniu zaczęła plamić - dostała duphaston i prikaz lezenia z mozliwoscią wstawania do toalety - poleżała tak ok tygodnia (do następnej wizyty) i wszystko się uspokoiło. Teraz jest w 18 i od tamtej pory czuje się świetnie - czego i Tobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.03.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ps. chłopina się cieszy jak głupi skorpiony fajne są zgadza się, i bardzo zdolne, nuda na pewno nie grozi arco - umawiałaś się z siostrą? /ja z moją 6 miesięcy byłam "wspólnie" w ciąży, bez umawiania, fajnie było / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.03.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 arco - umawiałaś się z siostrą? Ja się starałam już kilka miesięcy wcześniej - ona bez starania Ale fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.03.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 fajnie razem przeżywać ten piękny czas ale jednak fajniej, gdy jedno starsze - to ubranka można sobie pozyczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 19.03.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Powodzenia Duphaston/luteina - mnóstwo kobiet nienawidzi tego duetu... ale potem wychwala go pod niebiosa. Teraz w medycynie różne cuda czytaj pigułki, krążki, szwysom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.03.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ... pesser ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.03.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 trzymam kciuki i serdecznie gratuluję to najpiękniejsze chwile na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Hm, gdzieś czytałam tu Twoją wypowiedź na temat ciąż i ich planowania Pozdrawiam A nie będę ukrywać że nie jest planowana. Bo najfajniejsze rzeczy w życiu nas zaskakują. Tylko nie zawsze człoweik od początku zdaje sobie z tego sprawę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Slonko Ty nasze kochane!!! Bedziesz swietna mama, jestem tego pewna. Zapraszam jak juz bedziecie w gosciny jezdzic. Droge znasz. Mocno trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.03.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zelijka ja bedę "straszną mamą" Albo bardzo surową albo kompletnie histeryczną ... Już ja tam znam siebie (no ale to juz problem mojego potomstwa, nie mój ) Badania i usg mam ok więc jestem dobrej myśli. Ale czemu najbardziej chce się wstawać i latać jak sie wie ze nie mozna?! Jak ten gupi kołek leże i sie nudzę ... No ok - ksiązki czytam, filmy ogladam i sufruje w internecie , a pewnie niedługo mi odwali i zacznę pisać na forach mam spodziewajacych się dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.03.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ale jaja...! no wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 19.03.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Gratulacje Na początku ciąży też musiałam leżeć i budowę domu tyko na zdjęciach oglądałam. Duphaston przez pół roku łykałam. A teraz? Teraz odliczam dni do momentu przytulenia maluszka. Serdecznie pozdrawiam zdrówka i cierpliwości życząc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.03.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ps. termin- polowa listopada jakoś - czyli skorpionisko (jak ja! ) no , ja też jezdem skorpionek ... ciężki żywot współmieszkaczy Moje dziecioki tez nieplanowane obie ... ale ...kochana ... gdyby były na świecie same planowane, to byłoby nas o połowę mniej . Oczywiście gratuluję ... i leż, kochana ... nie marudź ino leż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zielona - bardzo, bardzo serdecznie gratuluję! Obie ciąże leżałam kamieniem po kilka miesięcy. I zobacz, jakich teraz mam dwóch wspaniałych synów! Na pewno będziesz mamą bardzo przejętą dobrem dzieciątka, pamiętaj tylko, żebyś nie przesadzała z tym. Naprawde bardzo się cieszę, zobaczysz, że życie nabiera z dzieckiem zupełnie innego sensu i innych kolorów - zdecydowanie lepszych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts