XX 15.04.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 zielona za to moj wykonawca nazywał sie Emil......i sobie to przypomnialam jak popatrzylam na krzywy dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 NO to fakt , każdy ma swoje "fobie" imienne. Ja np. serdecznie nie lubiłam imienia Marta (bo znałam masę okropnych Mart których serdecznie nie znosiłam) a potem poznałam jedna taka fajną że nagle imie Marta okazało się bardzo fajne (no nie w 10-tce naj-ulubieńszych na pewno ale... fajne ) ps. podobnie miałam z Moniką - a teraz jedna z moich największych przyjaciólek ma tak na imie i imie Monika bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 15.04.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 NO to fakt , każdy ma swoje "fobie" imienne. Ja np. serdecznie nie lubiłam imienia Marta (bo znałam masę okropnych Mart których serdecznie nie znosiłam) a potem poznałam jedna taka fajną że nagle imie Marta okazało się bardzo fajne (no nie w 10-tce naj-ulubieńszych na pewno ale... fajne ) ps. podobnie miałam z Moniką - a teraz jedna z moich największych przyjaciólek ma tak na imie i imie Monika bardzo mi się podoba. Eee - no wiesz Marta - Obdarta - najładniejsze imię na świecie U nas dla dziewczynki ma być Wiktoria - Julka mówi Wikuśka a moja mama zawsze na mnie wołała Wikcia, więc dla córci imię jak znalazł Chłopiec będzie Kamil, Igor może Patryk.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Imie Marta jest bardzo ok - tylko smieszy mnie jak długo go nie lubiłam. Co do "Wiktorii" - piekne imie! Męskie - z wymienionych - niestety zadne mi sie podoba (z tej trójki - najbardziej chyba Kamil) , ale ja mam problem bo generalnie prawie zadne imie męskie mi sie nie podoba (oprócz może paru którę lubię) Kobiecych imion pięknym mam na pęczki (aż trudny wybór) a meskich mam niedobór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.04.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 U nas dla dziewczynki ma być Wiktoria - Julka mówi Wikuśka a moja mama zawsze na mnie wołała Wikcia, więc dla córci imię jak znalazł Moja babcia miała na imię wiktoria. Mój kuzyn dał swojej córce imię po babci (naszej wspólnej). Zarówno na babcię jak i na córkę kuzyna wołają zdrobniale Wisia. Jak będę mieć syna to dostanie po dziadku (moim) Staś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 15.04.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 JoShi-to ładne imię i dla małego chłopca i dla dorosłego męzczyzny i dla dziadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 U nas dla dziewczynki ma być Wiktoria - Julka mówi Wikuśka a moja mama zawsze na mnie wołała Wikcia, więc dla córci imię jak znalazł Moja babcia miała na imię wiktoria. Mój kuzyn dał swojej córce imię po babci (naszej wspólnej). Zarówno na babcię jak i na córkę kuzyna wołają zdrobniale Wisia. Jak będę mieć syna to dostanie po dziadku (moim) Staś. Moja koleżanka ma córkę Wiktorię i mówią na Nią Wiki - bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kobiecych imion pięknym mam na pęczki (aż trudny wybór) a meskich mam niedobór. ja przeciwnie dla chłopców mam imiona dla dziewczynek nie znam kilka dziewczynek o imieniu WIktoria, WIka, Wikusia znam też Ikę, czyli Weronisię, Weronikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.04.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja jak kiedyś się zdecyduję i będzie córka, to dam Łucja - od dzieciństwa jestem zauroczona tym imieniem (chyba przez C.S. Lewis'a ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.04.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 znam Łucjęmama na nią mówiła Luśka dziewczyna bardzo sympatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.04.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 znam Łucję mama na nią mówiła Luśka dziewczyna bardzo sympatyczna Luśka też fajnie - też mi się kojarzy - Nie ma róży bez ognia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 16.04.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja jak kiedyś się zdecyduję i będzie córka, to dam Łucja - od dzieciństwa jestem zauroczona tym imieniem (chyba przez C.S. Lewis'a ) Dobry wybór, mam jedną w domu Dopiero jakis czas po jej urodzeniu uświadomiłam sobie, że to w mojej podświadomości Narnia siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 16.04.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja tym razem mam pustkę w głowie. Zośka została Zośką zanim dowiedzieliśmy się, że będzie dziewczynka. Teraz - od tygodnia wiem, że to będzie dziewczynka - nie mam w zasadzie pomysłu. Podoba mi się: Pola, Ada, Zuzia, Ksenia ... Muszę się w najbliższym czasie zdecydować, bo nie mogę przecież mówić do brzucha ciągle "malutka" . Najważniejsze, że lekarz wreszcie pozwolił mi powoli wracać do normalnego życia i mogę się ruszać !!!! ...niestety o powrocie do pracy do końca ciąży muszę zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.04.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Muszę się w najbliższym czasie zdecydować, bo nie mogę przecież mówić do brzucha ciągle "malutka" . ja mówiłam mały i tak mi zostało, mimo że mały to nie mały, a kawał chłopaka, to i tak czasami zamiast imienia mówię mały Najważniejsze, że lekarz wreszcie pozwolił mi powoli wracać do normalnego życia i mogę się ruszać !!!! ...niestety o powrocie do pracy do końca ciąży muszę zapomnieć a po co do pracy? korzystaj ze spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.04.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Muszę się w najbliższym czasie zdecydować, bo nie mogę przecież mówić do brzucha ciągle "malutka" . Ja przez ponad 7 miesięcy nie wiedziałam nawet czy mówić mały czy mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.04.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Muszę się w najbliższym czasie zdecydować, bo nie mogę przecież mówić do brzucha ciągle "malutka" . Ja przez ponad 7 miesięcy nie wiedziałam nawet czy mówić mały czy mała mów maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.04.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 propozycje imion zgłaszanych przez rodziców w ostatnich latach do USC /artykuł w ostatniej "Claudii"/: dla dziewczynek: Baba, Bieruta, Dzidzia, Dziwa, Gwiazda, Lewa, Lenina, Likieria, Łajka, Mała, Muszka, Niania, Ona, Perła, Pipa, Prawda, Vienna, dla chłopców: Amor, Apostoł, Bach, Barek, Ever, Judo, Król, Master, Misiak, Mozoł, Norwid, Numer, Pijus, Platon, Prus, Winnetu, Żurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.04.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 propozycje imion zgłaszanych przez rodziców w ostatnich latach do USC /artykuł w ostatniej "Claudii"/: dla dziewczynek: Baba, Bieruta, Dzidzia, Dziwa, Gwiazda, Lewa, Lenina, Likieria, Łajka, Mała, Muszka, Niania, Ona, Perła, Pipa, Prawda, Vienna, dla chłopców: Amor, Apostoł, Bach, Barek, Ever, Judo, Król, Master, Misiak, Mozoł, Norwid, Numer, Pijus, Platon, Prus, Winnetu, Żurek dzieci kiedyś przeklną rodziców za te imiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.04.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 mów maleństwo Mówiłam właśnie tak (i jeszcze szkrabie, skarbie, złotko i parę innych). mówiłam, vbo teraz mówię Emi, Emilko, Emilciu, Emiś (poza tym maleństwo, skarbie, szkrabie, złotko, księżniczko-złośniczko i parę innych) i nie do brzucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.04.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 propozycje imion zgłaszanych przez rodziców w ostatnich latach do USC /artykuł w ostatniej "Claudii"/: dla dziewczynek: Baba, Bieruta, Dzidzia, Dziwa, Gwiazda, Lewa, Lenina, Likieria, Łajka, Mała, Muszka, Niania, Ona, Perła, Pipa, Prawda, Vienna, dla chłopców: Amor, Apostoł, Bach, Barek, Ever, Judo, Król, Master, Misiak, Mozoł, Norwid, Numer, Pijus, Platon, Prus, Winnetu, Żurek kogoś po...bało???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts