anetina 05.08.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Naxxxxxxsze to ja - do dzis to konto mialem nieaktywne. Nie wiem czy ostateczna ale na pewno powiedzial to lekarz. Na szczescie nie bardzo wierze w ich umiejetnosci (nie wszystkich) wiec jeszcze sie nie zalamuje.. wiara czyni cuda znam pary, gdzie niby jedno z nich bezpłodne piszę niby - bo doczekały się malucha, bądź nawet maluchów najważniejsza jest wiara będzie wszystko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.08.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 a czy ktoś wie, co się dzieje z Zieloną? Bardzo długo się nie odzywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Wszystko w miarę dobrze. Zadzwoniłam jakoś przez Zlotem - sprawdziłam czy się nie wybiera i nie potrzebuje kierowcy Odpoczywa i się nie przemęcza. Ale głownie musi leżeć niestety. Niemniej jest ok. Jutro sprawdzę stan aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 proszę pozdrowić mamusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 05.08.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dzieki anetina - ja tez wierze,ze sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.08.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Nefer, jak tam stan aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Nie odbiera. Albo śpi albo jest na spacerku (tak zakładam).Będę próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.09.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Pozdrawiam piekna mamusie. Niech no napisze dwa slowa do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 19.09.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Moja dzidzia urodziła się miesiąc przed terminem. Oto ona: http://images42.fotosik.pl/113/12e5e73f3f4b091fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.09.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 nnatasza GRATULACJE dla Was i Wszystkiego dobrego dla Malutkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.09.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Nnatasza, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 23.10.2009 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 zielonooka - mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku no i najlepsze życzenia z okazji urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 To ja tez zycze wszystkiego dobrego z okazji urodzin a jak juz Cie zobacze kiedys tam to Ci do D naklapsam. Napisalas tu taki watek, czlowiek sie o Ciebie martwi a Ty nawet slowa nie napiszesz. Niech no ktos tu zda relacje jakas o tym, ze u Ciebie wszystko ok. Nie badzcie tacy, nooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.10.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 zielonooka - mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku no i najlepsze życzenia z okazji urodzin ja też .... spóźniona ale przyłączam się do życzeń urodzinowych i zastanawiam się gdzie nam zielonooką wcięło ... Nefer ... czy wiesz coś ? no i gratulacje dla mamuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 25.10.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 No właśnie, co z Zieloną? Bo to już chyba termin się zbliża. Ale niepokojąco długo milczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 25.10.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 lada dzień ....oby bylo szcześliwie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.10.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 No właśnie, co z Zieloną? Bo to już chyba termin się zbliża. Ale niepokojąco długo milczy Temat jest zamknięty. Tak to zostawmy, dobra ? Dzięki Dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.10.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 No właśnie, co z Zieloną? Bo to już chyba termin się zbliża. Ale niepokojąco długo milczy Temat jest zamknięty. Tak to zostawmy, dobra ? Dzięki Dziewczyny. Zmartwiłam się nieco .... bo kurde .... mam nadzieję, ze nic złego - brakuje jej tu po prostu .... no ale ok ... decyzję czy Twoją , czy Zielonej - przyjmuję do wiadomości .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 29.10.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 No właśnie, co z Zieloną? Bo to już chyba termin się zbliża. Ale niepokojąco długo milczy Temat jest zamknięty. Tak to zostawmy, dobra ? Dzięki Dziewczyny. Mam nadzieję, że jednak wszystko jest w porządku. Co jakiś czas zaglądałam na ten wątek i kibicowałam Zielonej. Ale skoro zamykamy wątek, to niech tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 A ja myslę,że cisza w tym wypadku nie oznacza nic dobrego... niestety. jest mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts