zielonooka 19.03.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dzieki Prawdę mówiąc - tak sama z siebie to bym się chyba w życiu nie zdecydowała No bo jeszcze nie teraz albo jeszcze inne coś. Wpadka pomogła - przynajmniej nie mam sie nad czym zastanawiać (i o dziwo nawet mi z tym dobrze ) ps. wpadka nie była taka 100% wpada - bo w sumie to wiedzieliśmy czym "ryzykujemy" ale było na zasadzie : "aaaa... tam, co będzie to będzie" (ale szanse naprawdę były małe!!!, karma jakaś czy co? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 19.03.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Życie byłoby stanowczo nudne, gdyby wszystko można było zaplanować Życzę dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 19.03.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ps. kończe na dzis - ide hmm... oddawać sie pewnym przyjemnościom Powiedzmy ze mam zamiar czerpac "przyjemność z całokształtu spraw związanych z zapoczątkowaniem życia", bez zapoczątkowania tegoż Dobranoc! Czyżby to wtedy?? gratulacje i.......normalnie - nie wierzę chyba, że zobaczę zdjęcie z USG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.03.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ty to ludzi potrafisz zaskoczyc I kota tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.03.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Gratuluje , ile to my przegadalysmy na moim tarasie o ciazach i dzieciach . Jesli bedziesz juz mogla sie poruszac i chciala pooddychac swiezym powietrzem wiejskim to wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.03.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ty to ludzi potrafisz zaskoczyc I kota tez Kot to dopiero bedzie zaskoczony jak pojawi mu się "konkurencja" rrmi - zapamietam, dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Gratulacje i trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze . Jak dobrze że jest internet więc pewnie nie zanudzisz się na śmierc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.03.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No ok - ksiązki czytam, filmy ogladam i sufruje w internecie , a pewnie niedługo mi odwali i zacznę pisać na forach mam spodziewajacych się dzieci... no to proponuję emamę na http://www.gazeta.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.03.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dzieki Prawdę mówiąc - tak sama z siebie to bym się chyba w życiu nie zdecydowała No bo jeszcze nie teraz albo jeszcze inne coś. Wpadka pomogła - przynajmniej nie mam sie nad czym zastanawiać (i o dziwo nawet mi z tym dobrze ) ps. wpadka nie była taka 100% wpada - bo w sumie to wiedzieliśmy czym "ryzykujemy" ale było na zasadzie : "aaaa... tam, co będzie to będzie" (ale szanse naprawdę były małe!!!, karma jakaś czy co? ) żeby tak i los za nas teraz zdecydował chyba decyduje, że nam jeszcze potomstwa nie daje a ty ... ciesz się pięknymi miesiącami teraz ciebie rozpieszczają, bo masz w sobie skarb później rozpieszczać będą ino dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.03.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja też gratuluję i mocno trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Przyłączam się do trzymania kciuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zelijka ja bedę "straszną mamą" Kcesz powiedziec, ze ja nie madra jestem????? Mowie Ci, nawet na wyczucie (jesli odpuscimy sobie madrosc) sie zgadza. Masz w sobie wspaniala, ciepla, wyrozumiala i troche szalona mame. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 to co tegoroczny zjazd forum byndzie w grudniu na krzcinach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Wysłany: Wto, 17 Luty 2009 13:25 Temat postu: Ale naprawdę nie odczuwam checi posiadania dzieci ...Mój wybór wynika tylko i wyłacznie z tego że NIE CHCĘ. Nie odczuwam potrzeby, nie widzę powodu... Gratuluję serdecznie, mam nadzieję, że wcześniejsze przemyślenia są nieaktualne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 19.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Wysłany: Wto, 17 Luty 2009 13:25 Temat postu: Ale naprawdę nie odczuwam checi posiadania dzieci ...Mój wybór wynika tylko i wyłacznie z tego że NIE CHCĘ. Nie odczuwam potrzeby, nie widzę powodu... Gratuluję serdecznie, mam nadzieję, że wcześniejsze przemyślenia są nieaktualne.... życie weryfikuje nasze poglądy, rozwija i zmienia- i chwała za to , w innym wypadku dalej siedzielibyśmy w jaskiniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.03.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Nie bardzo rozumiem jak mam odebrac to "mam nadzieje ze nieaktualne"? To chyba oczywiste ze w tym momencie , w mojej sytuacji nie jest to aktualne , bo jakby było - to bym sie nie chwaliła na forum ciążą, tylko zadziałała tak by nie być. (albo zabezpieczyła w 100% i nie ryzykowała "wpadki"). ps. komentarzy (różnych) wśród znajomych i przyjaciół - mam jeszcze więcej, niz jak deklarowałam ze nie chcę na razie miec dzieci... hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Tak to jest jak się żaba błota wypiera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.03.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Wysłany: Wto, 17 Luty 2009 13:25 Temat postu: Ale naprawdę nie odczuwam checi posiadania dzieci ...Mój wybór wynika tylko i wyłacznie z tego że NIE CHCĘ. Nie odczuwam potrzeby, nie widzę powodu... Gratuluję serdecznie, mam nadzieję, że wcześniejsze przemyślenia są nieaktualne.... życie weryfikuje nasze poglądy, rozwija i zmienia- i chwała za to , w innym wypadku dalej siedzielibyśmy w jaskiniach też tak myślę, że w miarę przybywania nowych sytuacji zmieniają się nasze priorytety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.03.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 A! żeby było jasne - wynik w postaci 2 wyraźnych krech przyjełam z lekkim oszołomieniem i myśla "o rany boskie?! i co teraz???" a nie dzikimi wybuchami radości... Nie fiknełam 3 koziołków ze szczęścia , nie rozpłakałam się z radości ani nie zaczełam wybierac imion Prawdę mówiąc przez pierwsze dwa dni - dominujacym uczuciem było mocne ogłuszenie połaczone z lekką paniką spowodowane całą sytuacja i myśl " mam potworna ochotę sie upić " (i cholera nie mogę!!!) No ale powoli, powolutku przyzwyczajam się do tej mysli i coraz mniej panikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts