zielonooka 20.03.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nie...no koniec świata - a ojca znosz ? No pewnie ! Listonosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.03.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nie...no koniec świata - a ojca znosz ? No pewnie ! Listonosz Na mieście gadają ze... to hydraulik z Paryża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.03.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No pięknie... Czego ja się tu dowiaduję... Trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrzyz 20.03.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ty to ludzi potrafisz zaskoczyc I kota tez Kot to dopiero bedzie zaskoczony jak pojawi mu się "konkurencja" rrmi - zapamietam, dziekuje On nie będzie zaskoczony, raczej przerażony. Moja córa testowała siłę głosu na kotach. Po tym, jak przez przypadek znalazłem się w polu rażenia, zacząłem im bardzo współczuć, bo natężenie dzwięku przekraczało u mnie próg bólu. Potem testowała też siłę zacisku piąstki na futrze i na ogonie, a koty poddane wcześniej terrorowi nie śmiały protestować inaczej jak rozpaczliwym miauczeniem. W pewnym momencie koty biegające po domu z paniką w oczach stały się normą. W końcu zasiedliły wyższe partie mieszkania, a podłoge zaczęły traktować jako wrogie terytorium. Dopiero niedawno, kiedy pojawiła się w domu czarna przybłęda, która nie pozwala sobie w kaszę dmuchać, córka boleśnie przekonała się że kot ma pazury. Trzeba jednak przyznać, że jest to możliwe tylko dlatego, że córka straciła już dawną moc w strunach głosowych. Inaczej czarna nie miała by żadnych szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 20.03.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No pięknie... Czego ja się tu dowiaduję... Trzymam kciuki... JoShi, Tobie również gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.03.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No pięknie... Czego ja się tu dowiaduję... Trzymam kciuki... JoShi, Tobie również gratuluję ! Aaa. Dziękuję. Ja już na finiszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 20.03.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Aaa. Dziękuję. Ja już na finiszu. Pięknie , zatem trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie i pozdrawiam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.03.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Zielonooka, no ja cię kręcę Ale czad!!!!!!!! Będzie dobrze, mówię Ci to ja, matka dwójki. Moje obie ciąże to bułka z masłem, ale kiedyś tak się zdarzyło z pierwszym dzieckiem, ze przestało mnie kopać na dość długo Wpadłam w histerię, bo zazwyczaj robił sobie krótkie przerwy w kopaniu. Poszliśmy do zaprzyjaźnionego lekarza na badanie. Ten przyłożył jakąś trąbkę do brzucha i spokojnym zblazowanym tonem powiedział: chrapie kobito, dej mu żyć. Zestresowałaś go widocznie i odsypia Uffff, pomyślałam. I od razu zapytał czy chodzę do pracy, a jakże odparłam, no jak tu nie chodzić. I mój ulubiony pan doktor na to w te słowa uderzył :sraj na losy świata tego Od jutra masz wolne Wypisał zwolnienie i już nie wróciłam do pracy. No ale to było na 2 miechy przed porodem. Zielona, jeszcze raz najszczersze gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.03.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dziekuje! Naprawde mnie to podnosi na duchu dzisiaj byłam na badaniach - jest ok ale mam dalej leżec. ps. JoShi ty tez?! ja nic nie wiedziałam o rany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 20.03.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ps. JoShi ty tez?! ja nic nie wiedziałam o rany... Bo Ona tak po cichu jakoś "chodzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.03.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ps. komentarzy (różnych) wśród znajomych i przyjaciół - mam jeszcze więcej, niz jak deklarowałam ze nie chcę na razie miec dzieci... hehe... to było do przewidzenia Proponuję koszulkę z nadrukiem na ewentualnych komentatorów <a href=http://img24.imageshack.us/img24/737/wychowaniedzieci.jpg' alt='wychowaniedzieci.jpg'> [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.03.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.03.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dziekuje! Naprawde mnie to podnosi na duchu dzisiaj byłam na badaniach - jest ok ale mam dalej leżec. ps. JoShi ty tez?! ja nic nie wiedziałam o rany... A to cale mnostwo nowych dzieciakow bedzie. Juz pisalam, ze powinne mamuski watek zrobic "forumowe nowinki" Aha, przyszle mamcie brzucho warto juz smarowac jakims mleczkiem dla niemowlakow aby rozstepow nie bylo potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 no to babo gratulacje,acha i nie czymaj laptoka na brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.03.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Gratulacje Super nowina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ehm...więc - jestem w ciąży. Gratuluję i trzymam kciukasy za szcześliwe rozwiązanie cieszę sie razem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 20.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nooooooo Zielona Ty to potrafisz zaskoczyć !!!!!! Gratulacje ! Acha , i pozdrów swojego " listonosza " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.03.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ALE TE BOCIANY PO FORUM LATAJĄ Bardzo, bardzo gratuluję tej wielkiej niespodzianki...znam to uczucie..i faktycznie pierwsze reakcje są zadziwiające...Teraz łykać i leżeć trzeba...i dużo spokoju Taka radaość Zielona trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nooooooo Zielona Ty to potrafisz zaskoczyć !!!!!! Gratulacje ! Acha , i pozdrów swojego " listonosza " W Hanysowie gadają, że to hydraulik Gratulacje i trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 20.03.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 W koło robi się Zielonobo to wiosna już nadchodzi,zamiast z grilla jeść golonotrzeba leżeć... nic nie szkodzi. Laptop lekki, tuż przy brzuszkuwsparcie daje forumowe.Dziewczę musi leżeć w łóżkubo w Zielonej życie nowe. Pozdrowionka.Tedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts