marjucha 24.03.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 i u mnie... I u Nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.03.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Gratulacje!!!! Leżcie sobie grzecznie i rośnijcie, mam kilka przyjaciółek którym duphaston pomógł w donoszeniu (jak to brzmi...) Wsciekłabym się z nudów przyznam, ale z drugiej strony - książki na pewno masz do przeczytania, może jakiś język czy egzamin do zdania . A podobno entelygencja po matce u dziecka sie bierze, to warto zainwestować w połączenia między neuronami Trzeba patrzeć konstruktywnie... Jak już ci sie zaczną podobać fora dla oczekujących, PanDoktor przypuszczalnie pozwoli Ci wstać Bociany forumowe i listonoszy uprzejmie uprasza sie o nielatanie nad naszym czerwonym dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.03.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 a ja dzisiaj zostałam szczęśliwą Babcią Paulinko -życzę Twojej Mamci aby była za kilka miesięcy tak szczęśliwa ja a dzisiaj rośnij zdrowo i szczęśliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.03.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 a ja dzisiaj zostałam szczęśliwą Babcią Paulinko -życzę Twojej Mamci aby była za kilka miesięcy tak szczęśliwa ja a dzisiaj rośnij zdrowo i szczęśliwie O jej, Ewcia, gratuluję !!!! Napisz coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.03.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 a ja dzisiaj zostałam szczęśliwą Babcią Paulinko -życzę Twojej Mamci aby była za kilka miesięcy tak szczęśliwa ja a dzisiaj rośnij zdrowo i szczęśliwie O jej, Ewcia, gratuluję !!!! Napisz coś więcej. Przyłączam się do gratulacji i o szczegóły proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.03.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ewcia, Babiu - WIELKIE GRATULACJE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.03.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 a ja dzisiaj zostałam szczęśliwą Babcią Paulinko -życzę Twojej Mamci aby była za kilka miesięcy tak szczęśliwa ja a dzisiaj rośnij zdrowo i szczęśliwie Waga?? Wzrost i zarost?? Płeć??????? No mów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cieszę się razem z Wami i serdecznie gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.03.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 a ja dzisiaj zostałam szczęśliwą Babcią Paulinko -życzę Twojej Mamci aby była za kilka miesięcy tak szczęśliwa ja a dzisiaj rośnij zdrowo i szczęśliwie Dzieki moja mama jest bardzo podekscytowana i nieudolnie ukrywa ze sie WCALE nie przejmuje ps. GRATULACJE z zostania babcią! napisz cosik wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzieki moja mama jest bardzo podekscytowana i nieudolnie ukrywa ze sie WCALE nie przejmuje Tylko nie pozwól jej, żeby wlazła Ci na głowę. Moja tak pod koniec ostro pojechała po bandzie. Oczekiwała, że kiedy wyruszam z domu na przykład do stolicy albo pobliskiego miasteczka to mam jej meldować, że wróciłam cała i zdrowa. Gotowa była przynajmniej raz dziennie dzwonić do mnie z pytaniem jak się czuję. Odpowiadałam coraz bardziej oficjalnie, że czuję się jak kobieta w dziewiątym miesiącu ciąży. Po kilku dniach poprosiłam męża o interwencję. Grzecznie acz stanowczo zabronił do mnie dzwonić Pomogło (moje sugestie nie działały) i mam święty spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzieki moja mama jest bardzo podekscytowana i nieudolnie ukrywa ze sie WCALE nie przejmuje Tylko nie pozwól jej, żeby wlazła Ci na głowę. Moja tak pod koniec ostro pojechała po bandzie. Oczekiwała, że kiedy wyruszam z domu na przykład do stolicy albo pobliskiego miasteczka to mam jej meldować, że wróciłam cała i zdrowa. Gotowa była przynajmniej raz dziennie dzwonić do mnie z pytaniem jak się czuję. Odpowiadałam coraz bardziej oficjalnie, że czuję się jak kobieta w dziewiątym miesiącu ciąży. Po kilku dniach poprosiłam męża o interwencję. Grzecznie acz stanowczo zabronił do mnie dzwonić Pomogło (moje sugestie nie działały) i mam święty spokój. Ale to chyba miłe,że ktos (szczególnie mama) sie martwi o Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.03.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 E, mi to nie przeszkadza - praktycznie codziennie gadamy (duzo telefonów jest z mojej inicjatywy ) A jak ona gdzieś jedzie daleko - to ja tez jej "każę" dzwonic i meldowac ze dojechała (no ok - nie jest to wizyta w sklepie po drugiej stronie ulicy ale do innego miasta - juz tak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.03.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 a wiec Stasio(3750/55) urodzil sie o 7,20 po szybkiej akcji porodowej (wieczorem odeszly wody ,po 3,oo zaczely sie niewielkie skurcze ,po 6,oo juz dosc mocne ale oddychanie przynosilo ulge i po 2 bólach partych nastapił Finał Madzia okrutnie bala sie bólu i miala miec znieczulenie zewnątrzoponowe ale zrezygnowala widzac ,że da sobie rade bez znieczulenia Dawid dzielnie towarzyszył przez cały czas i stwierdzil ,że to co zobaczył to był CUD prawdziwy i kazdemu życzy takiego przeżycia narodzin własnego dziecka Zieloonoka -buziaki mocniste dla Cię i dla wszystkich koleżanek co mnie wirtualnie ściskają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.03.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 tia, ale w maminym wydaniu nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu ...znam ten ból Ew-ka .... kobieto, ty za młodo jak na babcie wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 a ja dzisiaj zostałam szczęśliwą Babcią Paulinko -życzę Twojej Mamci aby była za kilka miesięcy tak szczęśliwa ja a dzisiaj rośnij zdrowo i szczęśliwie wielkie gratulacje jesteś babcią? czy żoną dziadka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 joshi tobie zostalo jeszcze ...4 dni trzymam kciuki za szybki i latwy porod i daj znac jak sie miewa i nazywa coreczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.03.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ew-ka - super - jeszcze raz gratulacje Acha! Moze znów rozpetam burze w szklance wody ale - ja nie chce faceta przy moim porodzie. Owszem - CHCĘ kogos bliskiego - ale bedzie to moja mama lub najblizsza przyjaciólka - w kazdym razie kobieta Facet - won za drzwi!!! - niech sobie biega po korytarzu , pali z nerwów papierosy i dzwoni do kupli Na sali porodowej go nie chcę (pomijajac to ze na 99% chce miec cesarke na zyczenie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ale to chyba miłe,że ktos (szczególnie mama) sie martwi o Ciebie. A wiesz z doświadczenia, czy teoretyzujesz? Na mnie to nie działało ani uspokajająca ani miło pod żadnym względem. Kontrola w stylu: "Gdzie jesteś? Dlaczego Cię nie ma w domu jak dzwonię? Dlaczego musiałaś wyjść, powinnaś siedzieć w domu bo to niebezpieczne. Zadzwoń jak wrócisz..." I tak dalej. Samo oczekiwanie jest dla mnie wystarczająco pełne napięcia i niepokoju. Naprawdę nie potrzebuję, żeby ktoś jeszcze dodatkowo zarażał mnie swoim. E, mi to nie przeszkadza - praktycznie codziennie gadamy (duzo telefonów jest z mojej inicjatywy ) Mi na początku też nie przeszkadzało joshi tobie zostalo jeszcze ...4 dni trzymam kciuki za szybki i latwy porod i daj znac jak sie miewa i nazywa coreczka No wiesz. Te 4 dni to tak "na oko" tak naprawdę to nie jestem pewna kiedy to ma być. A imię dla córki wybrał Ryś. Będzie Emilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.03.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 a wiec Stasio(3750/55) urodzil sie o 7,20 po szybkiej akcji porodowej (wieczorem odeszly wody ,po 3,oo zaczely sie niewielkie skurcze ,po 6,oo juz dosc mocne ale oddychanie przynosilo ulge i po 2 bólach partych nastapił Finał Madzia okrutnie bala sie bólu i miala miec znieczulenie zewnątrzoponowe ale zrezygnowala widzac ,że da sobie rade bez znieczulenia Dawid dzielnie towarzyszył przez cały czas i stwierdzil ,że to co zobaczył to był CUD prawdziwy i kazdemu życzy takiego przeżycia narodzin własnego dziecka Zieloonoka -buziaki mocniste dla Cię i dla wszystkich koleżanek co mnie wirtualnie ściskają no to wnuk jak się patrzy jeszcze raz gratulacje dla córci i dla ciebie - jako żony dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.03.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kazdy ma tam naczej moja mama owszem jest z tych nadwrazliwych ale nie odczuwam by mnie nadmiernie kontolowała (biedna wie ze wtedy wierzgam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.03.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 zielonooka sorry , bo to nie moja sprawa , ale...... to rowniez dziecko twojego faceta , ma takie samo prawo byc przy narodzinach jak ty .... przy cesarce tez mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts