wingerman 08.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Mionika a w jakim rejonie będziesz budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mionika 08.01.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 w mazowieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 09.01.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Ech... tyle to sie domyslilem z twpjego opisu Chodzi mi o blizsza lokalizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mionika 09.01.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Witaj. W okolicach Tarczyna . A Ty gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 09.01.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Bogatki ale nim ruszymy to minie jeszcze trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mionika 10.01.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 No to można powiedzieć , że będziemy sąsiadami. Bardzo sie cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mionika 10.01.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 RAV : Czy projekt zleciłeś w WM ? Jeśli tak to mogę napisać Ci kilka "małych" baboli w Signum których rozwiązanie mógłbyś na nich "wymusić" bo płacisz. Oczywiście ja też płaciłem ale błędy wyszły później... Jacku , czy mógłbyś nam napisać cos o błędach w Signum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 11.01.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Jacku , czy mógłbyś nam napisać cos o błędach w Signum ? Jacku koniecznie, bardzo prosimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mionika 20.01.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Witaj Wingerman. Czy działkę masz już ogrodzoną? Pytam dlatego , że ja będe grodzić w tym roku podmurówką systemową i znalazłam materiał na śląsku w super cenie,może jesteś zainteresowany? pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 22.01.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Moniko jeszcze działki nie grodziłem ale na czas budowy będę zakładał po prostu siatkę leśna na drewnianych stemplach i tyle, chyba to najmniejsze koszta. Docelowo poza ogrodzeniem frontowym zamierzam montować jedno z wielu ogrodzeń przemysłowych, na przykład takie: http://www.fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-01/9c67385a.jpg Oczywiście jestem otwarty na wszelkie sugestie tak wiec chętnie rzucę okiem na to co znalazłaś. PS. Jacku, pozwolę sobie zaktualizować prośbę. Jacku , czy mógłbyś nam napisać cos o błędach w Signum ? Jacku koniecznie, bardzo prosimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mionika 22.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 WitajMam do ogrodzenia 180 metrów i nie chcę inwestować więcej niż to konieczne. Podmurówka systemowa i siatka wyjdzie mi najtaniej . Za kilka lat rośliny wszystko pieknie przysłonia i będzie super. znalazłam na śląsku zakład produkcyjny http://www.ogbet-chmiel.pl/podmurowki-pod-siatki.html W tej chwili mają nizsze ceny niż w sezonie, Za komplet płyta ( gładka) + łącznik powiedzieli mi 39 zł i transport gratis. Na wiosnę podniosą jakieś 5-6 zł. za kompl. Facet podpowiedział mi , żebym zamówiła teraz i wpłaciła zaliczkę , a przywiozą mi na wiosnę. W ten sposób będę miała zagwarantowaną cenę i zaklepany transport. Zamawiam dla siebie i dla koleżanki, która ma do ogrodzenia 140m niedaleko mnie. Z moich wyliczeń wynika , że potrzebuję 69 komp.l i będzie mnie to kosztowało około 2600. robiłam rozeznanie w terenie i najtańszy komplet kosztował 59 + koszty transportu od 600do nawet 1500 Wydaje mi się , że to bardzo korzystna oferta.Pozdrawiam Cię serdecznie Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mionika 30.01.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Cisza na forum ...... Panowie zapadli w sen zimowy . Zamówiłam podmurówkę, wyszło troszkę więcej niż z moich wyliczeń. Koszt to 2800 z ogonkiem. W maju odbiór, Jacku , odezwij sie !!!!! ciekawią mnie błędy w Signum i proszę jeszcze o namiar na Twoje drzwi wejściowe ,są piękne. Pozdrawiam / Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 05.02.2010 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam ! Ja zamierzam budować braciszka Signum - Meusa. Piszę zamierzam, bo nie mam pojęcia czy w rejonach Nowego Targu będziemy mogli wybudować dom o nachyleniu dachu 30 stopni-do 35 możemy powiększyć bez zgody architekta. RzeczywiScie nie można się nie zakochać w tych domkach. Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mionika 07.02.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Witam ! Ja zamierzam budować braciszka Signum - Meusa. Piszę zamierzam, bo nie mam pojęcia czy w rejonach Nowego Targu będziemy mogli wybudować dom o nachyleniu dachu 30 stopni-do 35 możemy powiększyć bez zgody architekta. RzeczywiScie nie można się nie zakochać w tych domkach. Powodzenia!!! Witaj Ja też przymierzałam się do Meusa , ale dla mnie trochę za mały. Zajrzałam na stronę pracowni i już niedługo pojawi sie Meus 2. Może ten rozwiąże Twoje problemy z kątem dachu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 07.02.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Witam Mionika! Ja też mam nadzieję, że pozostaniemy przy tym projekcie. Dobiegamy 50-tki i jest on dla nas aż za dość...Dodatkowe sypialnie to dla dzieci z wnukami kiedy będą nas odwiedzać. Myślę, że na emeryturkę wystarczy. Dziękuję za odpowiedż i podtrzymanie na duchu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mionika 12.02.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Jacku , czekamy na Ciebie i informacjeCzy mogę Cię prosić o szczegółowy kosztorys na [email protected]. . Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macgaik 21.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 A właściwie Rzgów - tam będzie budowa Właśnie się z Żoną dogadaliśmy, że to jest to! oczywiście będą małe zmiany... zorientowanie - wjazd do grażu od południa (działka północ południe ale z dziwnym wcięciem z ulicy (zawrotka) (rys) http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-02/55012067.jpg Wstępny układ na działce: http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-02/3915f35f.jpg Taras zostanie przeniesiony na stronę wjazdu do garażu (oczywiście przy salonie a nie przy garażu ) Ciekawi jesteśmy czy ktoś w pobliżu Łodzi zrobił (robi) ten projekt? chętnie obejrzymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mionika 21.02.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 macgaik witaj w klubie. Jak widać jest nas tu mała garstka miłośników Signum i jak narazie chyba tylko jeden Jacek w trakcie budowy. Ja planuje zacząć w 2011 , jak mężuś kasy nazbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macgaik 22.02.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Cześć Mioniko jak damy radę to może w tym roku zaczniemy, ale chyba tylko fundament bo czasu nam braknie, no chyba że zimy nie będzie nie mam jeszcze prądu na działce i straszą mnie że to nawet 2 lata może potrwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mionika 23.02.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ja tez nie mam jeszcze prądu, Maja podłączyć do marca 2011, u mnie o tyle trudno , że szczere pola i trzeba ciągnąc nową linie. Na szczęście mam już wode. Pokażcie swoje zmiany , jestem bardzo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts