lutroja 02.07.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 signum 038 różni sie kątem nachylenia dachu , ale reszta to to samo co w naszym 36? też mięliśmy początki z emocjami z powodu piwnicy, miałam mieć upragnioną właśnie wymarzoną piwnicę i niestety teren działki taki, że jak zaczęli kopać to stali w wodzie ... czekanie , burza mózgów z mądrzejszymi od budowania i w końcu doszliśmy do wniosku że można ją zrobić, ale koszta przekonały mnie że jednak nie będzie piwnicy. I od tego momentu zaczęła sie konkretna robota dopiero... teraz jesteśmy na etapie fundamentu a i jeszcze uwaga do środka sypiemy ok 400t piachu (taka różnica terenu żeby wyjść z 0) !!! Także początki mamy berdzo z przeszkodami mam nadzieję że dalej pójdzie już "normalnie", w zasadzie wnętrza nie zmieniliśmy bo ten projekt nam pasuje w całości, drobne korekty jak ściana w S w pokojach dzieci, okna a nie drzwi w sypialni i w łazience, w dachu nie robimy okien też no i odkryty salon i kuchnia zostają, spróbuję jakieś zdjęcia wrzucić tylko nie wiem jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomzag 11.08.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Witam. Mam zamiar kupić projekt signum. Mam pytanie do Pana Jacka. Jak ze sprzątaniem w przypadku więźby w salonie - czy kurz jest widoczny i czy to jakoś sprzątasz? Jaki masz typ ogrzewania? Jeśli pompa ciepła to jakie są rachunki w ciągu roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomzag 11.08.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Czy ktoś z Was budował signum w wersji energooszczędnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutroja 30.09.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 mój Signum już nabrał kształtów no i wiązary już są , wrzucam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutroja 30.09.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 A jak wasze postępy w budowie ? Kajdek, napisz na jakim etapie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martingg 16.05.2018 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 odkopuje ... ktoś może zbudował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martingg 26.06.2018 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 29.06.2018 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Na jego ogólnym kształcie mam projekt indywidualny więc nie wiem ale raczej nie mogę mówić, że to signum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martingg 29.06.2018 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Szukam kogoś kto zrobił dokładnie signuma zapewne powiekszyłbym w nim tylko przedsionek + pomieszczenie gospodarcze i wyciął garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 29.06.2018 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 To nie pomogę. Jednak skoro planujesz przeróbki, to może coś Cię zainteresuje, u mnie wygląda to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martingg 29.06.2018 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 (edytowane) dach wiązary czy więźba? w sumie to moja największa zagwostka ... jaką masz powierzchnie użytkową? Edytowane 29 Czerwca 2018 przez martingg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 29.06.2018 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 (edytowane) U mnie więźba.Użytkowej mam 230m2 w tym jest duży garaż, wraz z pom. technicznym/kotłownią to 76m2. Edytowane 29 Czerwca 2018 przez wingerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts