Zazdrośnica 19.03.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Proszę o wycenę ok. 160 m tynków zewnętrznych oraz cenę za metr ułożenia podbitki drewnianej. Priorytetem są ekipy z doświadczeniem, zdjęciami ze swoich realizacji, referencjami, z własnym rusztowaniem oraz rabatami w hurtowniach. Wygląd domu na zdjęciach w stopce, elewacja nie będzie taka sama jak w projekcie. Proszę o kontakt na priv lub poprzez mail. POWIAT PIASECZYŃSKI dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 20.03.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Pytanie czy to sam tynk i jaki, czy ocieplenie z tynkiem. Doświadczenie jest, rusztowania są, referencji brak, chęci do prac brak, ceny na tynk brak, materiałów brak, podbitka drewniana w zależności czy trzeba przygotować w postaci malowania od 25zl/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 20.03.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Pytanie czy to sam tynk i jaki, czy ocieplenie z tynkiem. Doświadczenie jest, rusztowania są, referencji brak, chęci do prac brak, ceny na tynk brak, materiałów brak, podbitka drewniana w zależności czy trzeba przygotować w postaci malowania od 25zl/m2 dobre ocieplenie jest, klej 2 razy jest, trzeba zagruntować 2x i położyć kolor, jakieś zdjęcia to można prosić swoich prac na mail ? Jaki tynk - najlepiej taki żeby się nie brudził PODOBNO MOGĄ BYĆ: akrylowe, mineralne, silikatowe, silikonowe, silikatowo-silikonowe a zwycięzcą będzie niższa cena. Najgorsze, że nie pamiętam jakiej firmy był klej, muszę zajrzeć do faktur i wtedy wybiorę producenta tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armand77 22.03.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Ja jestem Ciekawy kto jest taki hmm ujme to brzydko (Naiwny)i sugieruje sie fotkami przeslanymi w mailu: ) dla zainteresowanych mam setki ladnych fotek z wykonanych prac ale czy przez nasza firme??? hehe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 22.03.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 A kto powiedział, że ja potem tego nie zweryfikuję hę? Jestem najbardziej podejrzliwą osobą po całym tym budowaniu, na razie zbieram oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armand77 24.03.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Podejzliwosc to pierwszy krok do zdrady...; ) a tak powazniej to jest wiele budynkow ktore cjiezko jest zwerifikowac np Urzad Gminy w Sochaczewie albo budynki wpolnoty mieszkaniowej i wiele innych... Moim zdaniem stawial bym na legane rejstrowane firmy i nie szukal w szarej strefie ekip bo to aby poglebi Twoja podejzliwosc P.S dla wszystkich zainteresowanych mam duzo kolegow ktorzy chetnie udostepnia swoj budynek na pokaz ale czy to sa budynki wykonane moja praca??; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 24.03.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Armand bardzo Ci dziękuję za podbijanie wątku, bo sama nie muszę tego robić, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniolek11 25.03.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 http://www.fachmani.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armand77 26.03.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 nie wiem co odp. : ) moze dlugiem wdziecznosci Ty odwiedzisz moj watek TYNKI CEMENTOWO-WAPIENNE ; ) pozdrawiam pozdrawiam....: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 26.03.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dzięki aniołek za ciekawego linka armand a zaglądałam co proponujesz ale mam już tynki cem-wap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armand77 27.03.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Tynki zewnetrzne (struktura elewacyjna) tez wykonujemy; )a jak juz wiesz mam setki fotek: )Elewacji to pol Sochaczewa moge Ci zaprezentowac: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 27.03.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Tynki zewnetrzne (struktura elewacyjna) tez wykonujemy; ) a jak juz wiesz mam setki fotek: ) Elewacji to pol Sochaczewa moge Ci zaprezentowac: ) Nie widzę Pana oferty na swoim mailu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armand77 29.03.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 chyba nie spelniam Pani wymagan: ) Nie mam rabatu w hurtowni : )a tak troszke powazniej to nie znam specyfikacji tego Przetargutz nie wiem jaki rodzaj tynku zewnetrznego by Pania interesowal: )ale chyba najwiekszym powodem braku oferty jest fakt ze nie jestesmy najtansi; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts