A_C 19.03.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 WITAM ZAUWAŻYŁAM, ŻE WIELE OSÓB MA KŁOPOTY Z ARCHICADEM12 NA LAPTOPACH (VISTA HOME). NIEKTÓRYM ZNIKA W NAJMNIEJ SPODZIEWANYM MOMENCIE RYSUNEK LUB EKRAN ROBI SIĘ CAŁY CZARNY, A KOMPUTER UDAJE, ŻE SIĘ WYŁĄCZYŁ. MOIM PROBLEMEM JEST BLIŻEJ NIEZIDENTYFIKOWANY BŁĄD, POWSTAJĄCY KIEDY WŁĄCZAM 3D. PO OTWARCIU NP. PERSPEKTYWY NIE MOGĘ ODDALAĆ ANI PRZYBLIŻAĆ OBIEKTÓW, NASTĘPUJE NATYCHMIASTOWE ZAMKNIĘCIE PROGRAMU. CZY KTOKOLWIEK WIE, CO JEST TEGO PRZYCZYNĄ???POZDRAWIAM AC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 19.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 1. Przede wszystkim nie krzycz.2. Coś Ci się pomieszało, że umieszczasz to pytanie tutaj.3. Twój problem polega na tym , że ACad na Viscie nie jest uruchomiany domyślnie z uprawnieniami użytkownika, czyli nawet sam fakt bycia administratorem nie oznacza , ze ACad ma takie uprzywilejowane prawo.4. Wgraj ponownie program i otwórz go z poziomu "administratora". 5. Dla systemów 64 bitowych musisz mieć dodatkowo sterowniki, inaczej klapa i pod Vistą ACad Ci nie pójdzie/ pod XP - bez problemów/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A_C 19.03.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 NIE KRZYCZĘ RACZEJ MÓWIĘ GŁOŚNO I WYRAŹNIE NIC MI SIĘ NIE POMYLIŁO, SKORO TYLKO TUTAJ TAK NAPRAWDĘ KTOŚ POTRAFIŁ PODAĆ JAKĄŚ SENSOWNĄ PRZYCZYNĘ PROBLEMU. NIE WIEM TYLKO JAK Z NIE SKORZYSTAĆ BO MAM TYLKO 1 UŻYTKOWNIKA I NIE UMIEM SIĘ PRZEŁĄCZYĆ NA COKOLWIEK INNEGO. CÓŻ JESTEM TYLKO KOBIETĄ... ALE PEWNIE NAWET NIE ZAUWAŻYŁEŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 19.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zauważyłem! Jesteś kobietą z wciśniętym na trwałe capslockiem.Poczytaj netykietę. PS spróbuj dodatkowo ustawić wizualizacje na XP, czasem to pomaga.Przy pierwszym wgraniu ACada program woła o użytkownika, pytanie uaktywnia się po każdym otwarciu. Mówią ,że problemy z Vistą pochodzą od modułu licencji, znaczy się korzystasz z oprogramowania pirackiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A_C 19.03.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 MNIEJSZA Z TYM. DZIĘKI ZA POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A_C 19.03.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 NIE WIEM CZY PIRACKIE CZY NIE. TAKIE DOSTAŁAM W SKLEPIE. TEORETYCZNIE LEGALNE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts