EZS 20.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 1 który zrobi mały hijack i zapyta się jak wymienić klakson robię hijacyk i pytam... co mam myśleć kiedy na komórce męża znajduję sms-a treści "dlaczego nie dzwonisz? - ania" ps.ania nie mam nawet na drugie... to trzeba zadzwonić i zapytać, dlaczego mąż ma zadzwonić... a potem wziąć wałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 1 który zrobi mały hijack i zapyta się jak wymienić klakson robię hijacyk i pytam... co mam myśleć kiedy na komórce męża znajduję sms-a treści "dlaczego nie dzwonisz? - ania" ps.ania nie mam nawet na drugie... oddzwoń i powiedz, że przecież jej zapłacił za ostatni raz, więc sprawy sa rozliczone, a teraz potrzebuje spokojnie wypić herbatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 20.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Wałek sąsiadka pożyczyła A sms był wyłany z bramki Za rozsłupanie tej zagadki przewiduję cenną nagrodę - przez tydzień nie będę wypisywać głupot na forum, innymi słowy nic nie napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 20.03.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Wałek?-nie bądż minimalistką bierz od razu stempel stropowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 eeeeeeeeee, tam podejrzliwcowe agentki.Po prostu.Rozmawiał o zatrudnieniu, przeszli na "Ty" i już.Albo go molestuje.Jeszcze kaske na tych esemesach zrobi dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.03.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 1 który zrobi mały hijack i zapyta się jak wymienić klakson robię hijacyk i pytam... co mam myśleć kiedy na komórce męża znajduję sms-a treści "dlaczego nie dzwonisz? - ania" ps.ania nie mam nawet na drugie... To może masz "Hania" tylko mu ucięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 20.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 tylko mu ucięło? szkoda by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.03.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 no wiesz ... z jednej strony miałby za swoje bo zasłużył, z drugiej zaś .... hm.... no nie da się ukryć że faktycznie szkoda by było - najbardziej Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.03.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 robię hijacyk i pytam... co mam myśleć kiedy na komórce męża znajduję sms-a treści "dlaczego nie dzwonisz? - ania" ps.ania nie mam nawet na drugie... zaniedbany...to napisał...z bramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 20.03.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 jea gratulacjei tym sposobem udało Ci się załatwić ludziom tydzień spokoju ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.03.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 robię hijacyk i pytam... co mam myśleć kiedy na komórce męża znajduję sms-a treści "dlaczego nie dzwonisz? - ania" ps.ania nie mam nawet na drugie... zaniedbany...to napisał...z bramki jasssne...tylko naiwna łyka jak pelikan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.03.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 jea gratulacjei tym sposobem udało Ci się załatwić ludziom tydzień spokoju ode mnie pomyśl...czuje się...omijany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.03.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 robię hijacyk i pytam... co mam myśleć kiedy na komórce męża znajduję sms-a treści "dlaczego nie dzwonisz? - ania" ps.ania nie mam nawet na drugie... zaniedbany...to napisał...z bramki jasssne...tylko naiwna łyka jak pelikan nie każdy jest mocny...nie każdy jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.03.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 pewnie , że nie każdy .... ale jak mawia mój małż " no powiedz, że jakbym spotkał na ulicy Jennifer Lopez i bym się z nią przespał to byś mi nie wybaczyła " każdy ma swoją "Jennifer Lopez" ....ale nie każdy spotyka ją codzień na ulicy .... ale gdyby ją spotkał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 1 który zrobi mały hijack i zapyta się jak wymienić klakson robię hijacyk i pytam... co mam myśleć kiedy na komórce męża znajduję sms-a treści "dlaczego nie dzwonisz? - ania" ps.ania nie mam nawet na drugie... oddzwoń i powiedz, że przecież jej zapłacił za ostatni raz, więc sprawy sa rozliczone, a teraz potrzebuje spokojnie wypić herbatę. Śliczne! Zapamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.03.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 1 który zrobi mały hijack i zapyta się jak wymienić klakson robię hijacyk i pytam... co mam myśleć kiedy na komórce męża znajduję sms-a treści "dlaczego nie dzwonisz? - ania" ps.ania nie mam nawet na drugie... oddzwoń i powiedz, że przecież jej zapłacił za ostatni raz, więc sprawy sa rozliczone, a teraz potrzebuje spokojnie wypić herbatę. Śliczne! Zapamiętam. To jest ze starego dowcipu, jak powinniśmy reagować zastawszy współmałżonka in flagranti: 1. Żona zastawszy męża w łóżku z obcą, powinna otworzyć torebkę, wyjąć 5 zł i rzucić na łózko mówiąc: "Jasiu, zapłać tej pani i choć na kuchnię napić się herbaty" 2. Mąż, zastawszy żonę w łóżku z obcym, powinien stanąć i po chwili wykrztusić ze zdumieniem: "panie, ja jestem mężem, więc... czasem muszę... a pan tak sam...? naprawdę z własnej woli...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 jaaaacieeee... ja tego nigdy nie słyszałam ...ale rewelacja .... dumę pozwala zachować ...aczkolwiek w takich sytuacjach to prędzej sama bym do tej kuchni poszła - po tasak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 1 który zrobi mały hijack i zapyta się jak wymienić klakson robię hijacyk i pytam... co mam myśleć kiedy na komórce męża znajduję sms-a treści "dlaczego nie dzwonisz? - ania" ps.ania nie mam nawet na drugie... oddzwoń i powiedz, że przecież jej zapłacił za ostatni raz, więc sprawy sa rozliczone, a teraz potrzebuje spokojnie wypić herbatę. Śliczne! Zapamiętam. To jest ze starego dowcipu, jak powinniśmy reagować zastawszy współmałżonka in flagranti: 1. Żona zastawszy męża w łóżku z obcą, powinna otworzyć torebkę, wyjąć 5 zł i rzucić na łózko mówiąc: "Jasiu, zapłać tej pani i choć na kuchnię napić się herbaty" 2. Mąż, zastawszy żonę w łóżku z obcym, powinien stanąć i po chwili wykrztusić ze zdumieniem: "panie, ja jestem mężem, więc... czasem muszę... a pan tak sam...? naprawdę z własnej woli...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejS 21.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Najbardziej kompetentni na forum to Ci z którzy mają dużo komentarzy najczęściej typu: tak, nie, chyba, słyszałem gdzieś, wydaje mi się, albo to już było i szukaj sobie w wyszukiwarce. Ale Oni wiedzą wszystko na każdy temat najlepiej. dziesięć komentarzy na dzień na każdy temat !Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 22.03.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Ja tu jestem młoda i mi się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts