anuś 09.11.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 właśnie jestem na etapie wyboru płytek podłogowych do kuchni bardzo podobają mi się bezfugowe, ponadto nie musiałabym czyścić tych wiecznie brudnych fug.. mam jednak obawy , bo podobno takie płytki nie powinny byc na podłogówce(a taką mam w kuchni), ponieważ nie oddzielone fugą mogą pękać prosze o opinie czy rzeczywiście trzeba sie tego obawiać? dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.11.2003 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 Będę miała gres bezfugowy w salonie ,będzie ułożony z tzw włosową fugą bo też mam podłogówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anuś 14.11.2003 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 dziękuję za odpowiedż Kasiorku , jeśli możesz napisz proszę coś blizej- co to za fuga, jak sie ją robi by nie stracić efektu płytek bezfugowych? próbowałam się czegoś dowiedzieć w sklepie, w którym zamierzam te płytki kupić, ale niestety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 28.11.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 o co chodzi z podłogówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 28.11.2003 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 No i jak ta włoska fuga wygląda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka G. 28.11.2003 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Dziuba, czy to żart? Jakby co, to wyjaśniam, że chodzi o fugę włosową, chilli o fugę baaaardzo cienką. Ale co to jest ta podłogówka? Domyslam się, ze jest to jakiś żargon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 30.11.2003 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2003 Podłogówka to inaczej ogrzewanie podłogowe. Chodzi o to, że ze względu na wahania temperatury podłogi między sezonem grzewczym i poza nim, rozszerzalność cieplną itp. fugi i klej na, którym układane są płytki muszą mieć odpowiednią elastyczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.12.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Podłogówka to inaczej ogrzewanie podłogowe. Chodzi o to, że ze względu na wahania temperatury podłogi między sezonem grzewczym i poza nim, rozszerzalność cieplną itp. fugi i klej na, którym układane są płytki muszą mieć odpowiednią elastyczność. Wydaje mi się Helism, że czegoś tutaj nie załapałes :>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.12.2003 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 oczywiście że chodzi o ogrzewanie podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 06.12.2003 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2003 Dziuba, czy to żart? Jakby co, to wyjaśniam, że chodzi o fugę włosową, chilli o fugę baaaardzo cienką. Ale co to jest ta podłogówka? Domyslam się, ze jest to jakiś żargon ło matko niedoczytałam..... no tak... mogłam się dłuuuuuuugo zastanawiać jaka to ta włoska fuga :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts