myszul 20.03.2009 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Tu w tym miejscu znajdowała sie moja opinia dotycząca obsługi posprzedażnej firmy EXCELLENT............................................................................................................................................................................................................................................................................. Niestety RADCA PRAWNY firmy Excellent wezwał mnie do jej usunięcia POD GROŹBĄ podjęcia kroków prawnych mających na celu OCHRONĘ wizerunku firmy Excellent. .............................................................................................................................................................................................................................................................................................. Pozdrawiam zainteresowanych Forumowiczow Grzegorz z Katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblochu 20.03.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ło matko jakbyś napisał tydzień temu tera już po ptokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszul 21.03.2009 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Moze ktos z Excellenta ..... Tu w tym miejscu znajdowała sie moja opinia dotycząca obsługi posprzedażnej firmy EXCELLENT.............................................................................................................................................................................................................................................................................. Niestety RADCA PRAWNY firmy Excellent wezwał mnie do jej usunięcia POD GROŹBĄ podjęcia kroków prawnych mających na celu OCHRONĘ wizerunku firmy Excellent. .............................................................................................................................................................................................................................................................................................. Pozdrawiam zainteresowanych Forumowiczow Grzegorz z Katowic Serwis to wazna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorisN 21.03.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Mnie się podoba wanna - Excellent Luiza 140/90 cena ponad 800 zł ale po tym poście muszę się głęboko zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszul 21.03.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 To prawda. Cena jest kuszaca, bo Excellent ostatnio daje dosyc duze rabaty, ale... tu w tym miejscu znajdowała sie moja opinia dotycząca obsługi posprzedażnej firmy EXCELLENT.............................................................................................................................................................................................................................................................................. Niestety RADCA PRAWNY firmy Excellent wezwał mnie do jej usunięcia POD GROŹBĄ podjęcia kroków prawnych mających na celu OCHRONĘ wizerunku firmy Excellent. .............................................................................................................................................................................................................................................................................................. Pozdrawiam zainteresowanych Forumowiczow Grzegorz z Katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abccba 22.03.2009 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Chcialem kupic Excellenta serie SIRENA za ponad 9tys, ale jak czytam Twoje doswiadczenia to mam serdecznie dosyc takiego dziadowstwa. Wyczytalem w ich e-sklepie info, ze: Dokładna kontrola jakoŚci na każdym etapie produkcji potwierdzona certyfikatem TÜV CERT ISO 9001:2000 zapewnia długotrwałą i bezawaryjną pracę produkowanych przez Excellent wanien z hydromasażem. Pozwala nam stworzyć produkt, który jest doceniany przez naszych klientów a to nieprawda...Czy oni wiedza co znaczy klient??? Nie ryzykuje takiej kasy dla takiej obslugi. Masz racje i popieram Cie, ze sie od nich odwrociles. Poszukam u konkurencji Puszcze informacje w swiat! Dzieki PS. Znajomi tez sie napalili na ich TOPOWY model. Juz go pewnie nie kupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszul 22.03.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 To druga i OSTATNIA wanna tej firmy, poniewaz wiecej ich juz nie kupie. Pierwsza o nazwie avante kupilem dwa lata temu i nic sie z nia nie dzialo. Nie mialem potrzeby korzystac z serwisu. Ogolnie bylem zadowolony ale... Tu w tym miejscu znajdowała sie moja opinia dotycząca obsługi posprzedażnej firmy EXCELLENT.............................................................................................................................................................................................................................................................................. Niestety RADCA PRAWNY firmy Excellent wezwał mnie do jej usunięcia POD GROŹBĄ podjęcia kroków prawnych mających na celu OCHRONĘ wizerunku firmy Excellent. .............................................................................................................................................................................................................................................................................................. Pozdrawiam zainteresowanych Forumowiczow Grzegorz z Katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 22.03.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 tak to jest prawdziwy produkt poznaje sie po jego serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abccba 23.03.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 To wspolczuje Ci, bo skoro masz 2 wanny...Dobrze, ze poruszyles ten problem z ich serwisem. Mysle, ze nie tylko my zrazilismy sie do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cannon 23.03.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 EXCELLENT to bardzo nierzetelna firma ,nie tylko w kwestiach łazienkowych ale w innych również . Ja z zamówionymi drzwiami zewnętrznymi tyle się naszarpałem z nimi ,że szok. Zrobili takie składaki ,z różnych materiałów, a tzw.filunki to sklejka z 15 cm kawałków ,które wyglądają jakby stolarz pozbierał ze stolarni co popadnie.Nie wspomnę o tym ,że wybarwiły sie inaczej niż ramy. Kolor im też wyszedł trochę inny niż w próbniku . Dyrektor od stolarki , jakiś tam Sobieszkoda w połowie rozmowy się rozłączył . Jeszcze tak bezczelnych tupeciarzy nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszul 23.03.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Myslalem... tu w tym miejscu znajdowała sie moja opinia dotycząca obsługi posprzedażnej firmy EXCELLENT.............................................................................................................................................................................................................................................................................. Niestety RADCA PRAWNY firmy Excellent wezwał mnie do jej usunięcia POD GROŹBĄ podjęcia kroków prawnych mających na celu OCHRONĘ wizerunku firmy Excellent. .............................................................................................................................................................................................................................................................................................. Pozdrawiam zainteresowanych Forumowiczow Grzegorz z Katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abccba 24.03.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ogladalismy konkurencje. Cersanit ma tez ladne wyroby i w dodatku z lepszym serwisem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszul 31.03.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 W/w firma w obronie swojego wizerunku zmusila mnie do usuniecia negatywnej opinii:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 31.03.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Co nie znaczy, że zmusiła do zmiany opinii Wiemy przynajmniej czego unikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszul 31.03.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Tak jest!!! Tego nie moga mi zabronic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Aaaaaaaaaaa to bardzo mądrze postępuje firma EXCELLENT - najgorzej, że nic w niej nie kupię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 31.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Aaaaaaaaaaa to bardzo mądrze postępuje firma EXCELLENT - najgorzej, że nic w niej nie kupię :) Ani ja, ani wiele innych osób czytających ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 31.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 I ja się podłączam do fanów tej firmy, rozrzucę wici znajomym, na maila O żesz ty , ale poszłłooo w świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 A wystarczyło napisać : przepraszamy Panie Myszul. Postaramy się. Wszystko wyjaśnimy i naprawimy. Ale Radca Prawny wie niewiele o budowaniu marki, pozycjonowaniu, wizerunku - mogę mu idzielić kilku rad, bo to co robi to PORAŻKA ŻE JA PIER..........LĘ :) Na miejscu formy EXCELLENT natychmiast wyrzuciłabym go z pracy...NATYCHMIAST ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 31.03.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ...ciekawa budowa wizerunku firmy.... baaardzo ciekawa....A ten radca to jeździ furą ubrany w dres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts