System744 20.03.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Czy cena 31 złotych za gładz , malowanie farbą lateksową z gruntowaniem to dużo czy w normie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 20.03.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Czy cena 31 złotych za gładz , malowanie farbą lateksową z gruntowaniem to dużo czy w normie ? Witam szczerze , to ja bym nie zapłacił aż tyle. Wiem że robienie gładzi i jej szlifowanie i malowanie szczególnie farbą lateksową trzeba umieć i wiem ile czasu się schodzi bo sam sobie w domu robię. Nie wiem ile masz u siebie ścian w domu, ja mam 900m2 ściany i 250 skosów na poddaszu, policz sobie to razy 30 nawet 20 zł to kupa kasy. Ja nie znając się na robieniu gładzi robię to sam około miesiąca po 5/6 godzin dziennie. Jakby ktoś mi zapłacił 20-30 tysięcy za to to nie ma sprawy zajebisty zarobek na miesiąc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 20.03.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Czy cena 31 złotych za gładz , malowanie farbą lateksową z gruntowaniem to dużo czy w normie ? nie wiem wogole po co wkradlo sie okreslenie gruntowanie a zabraklo okreslen typu rozrabianie gladzi, otwarcie puszek z farba, namaczanie wlaka w farbie itp. glupie robienie wody z mozgu. i ile razy bedzie gruntowal? raz hehe. koszt znosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 22.03.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 za samo naciaganie bez równania biore 15 a za malowanie kolorem 12 (natryskiem).W sklad wykonania gładzi wchodzi, zaciaganie+szlifownie+i gruntowanie.Gruntowanie liczy sie wtedy gdy jest odrębna pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 22.03.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 za samo naciaganie bez równania biore 15 a za malowanie kolorem 12 (natryskiem).W sklad wykonania gładzi wchodzi, zaciaganie+szlifownie+i gruntowanie.Gruntowanie liczy sie wtedy gdy jest odrębna pracą. racja bo skoro murarzowi sie równo nie chcialo ... bo nie tynk, nie gladz jest do prostowania scian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts