dardurdka 02.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Moim zdaniem tak jest łatwiej i szybciej niż fugowanie każdej płytki z osobna. Azmodan, łazienka będzie za!#$%^sta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 wcale nie szybciej a tym bardziej szkoda fugi ale dołączam się do opinii odnośnie łązienki ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_azmodan_ 04.12.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Pewnie też zależy jaka fuga ta akurat zmywa sie bardzo fajnie wiec można sobie robić od razu większe powierzchnie. Zużycie wyszło mi w sumie zgodnie z wydajnością więc zbytnio sie nie zmarnowało... na zdjeciu to może tak wyglada ale tam gdzie tak ciemno to wcale nie jes gruba warstwa fugi i dość szybko to jaśnieje i można zmywać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 04.12.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Mam pytanie odnośnie 2 projektu łazienki - nie uważasz ,że tam zaprojektowana ławeczka powinna być wysokości wc by była wygodna ? lub nawet trochę wyższa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_azmodan_ 05.12.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 To narazie takie luźne projekty poprostu powrzucałem co dostałem ale jeszcze na nic sie do końca nie zdecydowałem no może poza łazienka na dole gdzie jestem pewny co bedzie ) Ławeczka rzeczywiście powinna być na podobnej wysokości co kibelek i nawet to troszeczke wyglada na ta wysokośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Pewnie też zależy jaka fuga ta akurat zmywa sie bardzo fajnie wiec można sobie robić od razu większe powierzchnie. Zużycie wyszło mi w sumie zgodnie z wydajnością więc zbytnio sie nie zmarnowało... na zdjeciu to może tak wyglada ale tam gdzie tak ciemno to wcale nie jes gruba warstwa fugi i dość szybko to jaśnieje i można zmywać.... może i tak ale pamiętaj, że fuga nie wchodzi wtedy głęboko a to np. jest bardzo ważne przy podłogówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_azmodan_ 13.12.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Spokojnie - fuga weszła dostatecznie głęboko. Na podłogę można robić bardziej rzadką wtedy wręcz wpływa sama we wszystkie szparki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego WieczoruPrzyniesie Ci spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego NarodzeniaŻyje własnym pięknem,A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinęPomyślnością i szczęściem.Najpiękniejszych Świąt Bożego NarodzeniaNiech spełniają się wszystkie Twe marzenia.http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.12.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-511/kurczakzajacd3my.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts