retrofood 20.03.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 co Tobie wstrzykuje ten pielęgniarz czy to nie jest gorzałka domięśniowo nie znam się na miksturach, a poza tym wszyćko czyma w przepastnej torbie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.03.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 co Tobie wstrzykuje ten pielęgniarz czy to nie jest gorzałka domięśniowo nie znam się na miksturach, a poza tym wszyćko czyma w przepastnej torbie... A co czujesz po wstrzyknięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.03.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 co Tobie wstrzykuje ten pielęgniarz czy to nie jest gorzałka domięśniowo nie znam się na miksturach, a poza tym wszyćko czyma w przepastnej torbie... A co czujesz po wstrzyknięciu ochotę na mały rewanż (też bym jej cosik wszczyknoł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 co Tobie wstrzykuje ten pielęgniarz czy to nie jest gorzałka domięśniowo nie znam się na miksturach, a poza tym wszyćko czyma w przepastnej torbie... A co czujesz po wstrzyknięciu ochotę na mały rewanż (też bym jej cosik wszczyknoł) Może szprycką do ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.03.2009 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 co Tobie wstrzykuje ten pielęgniarz czy to nie jest gorzałka domięśniowo nie znam się na miksturach, a poza tym wszyćko czyma w przepastnej torbie... A co czujesz po wstrzyknięciu ochotę na mały rewanż (też bym jej cosik wszczyknoł) Może szprycką do ciasta eeee.... nie taka ona znowu ciastowata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 09.04.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Aleście pojechali . A miało być o socjalizmie i to pewnie jeszcze o tym z ludzką twarzą Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.04.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Aleście pojechali . A miało być o socjalizmie i to pewnie jeszcze o tym z ludzką twarzą Pozdrowienia. Na twarz też żem czasem patrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati_44 13.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 jak mawia moj maz better dead than red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 13.04.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 jak mawia moj maz better dead than red Święte słowa Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Retro Pytanie w tytule zadałeś frapujące, ale w swojej odpowiedzi poleciałeś perfidnie po systemie bankowym i pedałach. Połączenie tego do kupy, przechero jeden, daje pole do zbyt luźnych dywagacji, nie oczekuj więc zaczynu od uczestników, wal sam śmiało , bo coś Ci na wątrobie zalega. tez tak uważam, tytuł podniecający, a pytania w treści powodujące frustrację dla tych którzy o tym tytułowym pogadać. Liczyli na socjalizm - a tu zonk - o kochajacym inaczej. I już mam popsuty nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.04.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 i jeszcze mi sie nasunęło, skoro jest luźniej. Czy Maryla Rodowicz, kiedy śpiewała w 1978 na MŚ w piłce w RFN "bo mój chłopak piłkę kopie - wczoraj bramki strzelił dwie" - była pruderyjna czy bezpruderyjna. Uważała związki hetero za jedyne słuszne, czy raczej już wtedy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.04.2009 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 i jeszcze mi sie nasunęło, skoro jest luźniej. Czy Maryla Rodowicz, kiedy śpiewała w 1978 na MŚ w piłce w RFN "bo mój chłopak piłkę kopie - wczoraj bramki strzelił dwie" - była pruderyjna czy bezpruderyjna. Uważała związki hetero za jedyne słuszne, czy raczej już wtedy nie Nieprawda! Nic takiego nie spiewała. Ta piosenka o chłopcu jest starsza i nie Maryli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.04.2009 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Retro Pytanie w tytule zadałeś frapujące, ale w swojej odpowiedzi poleciałeś perfidnie po systemie bankowym i pedałach. Połączenie tego do kupy, przechero jeden, daje pole do zbyt luźnych dywagacji, nie oczekuj więc zaczynu od uczestników, wal sam śmiało , bo coś Ci na wątrobie zalega. tez tak uważam, tytuł podniecający, a pytania w treści powodujące frustrację dla tych którzy o tym tytułowym pogadać. Liczyli na socjalizm - a tu zonk - o kochajacym inaczej. I już mam popsuty nastrój no przecież mówię, że chodzi mi o nazwy. żyłem w dawnych czasach (jeszcze przed Krzywoustym), mówili, ze to socjalizm (realny, czy cuś), a ja tam socjalizma nie widziałem. Tera chcą wieszać komuchów, a ja nie wiem kogo, bo komuchów też nie widziałem (może jeden Gomułka, ale on już umarł...) No to co to jest ten socjalizm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.04.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 i jeszcze mi sie nasunęło, skoro jest luźniej. Czy Maryla Rodowicz, kiedy śpiewała w 1978 na MŚ w piłce w RFN "bo mój chłopak piłkę kopie - wczoraj bramki strzelił dwie" - była pruderyjna czy bezpruderyjna. Uważała związki hetero za jedyne słuszne, czy raczej już wtedy nie Nieprawda! Nic takiego nie spiewała. Ta piosenka o chłopcu jest starsza i nie Maryli! masz racje, jak teraz czytam, pomyliłem, miało być z 1974, mundial w Niemczech........ I Maryla śpiewała (nie pamietasz? wyskakiwała z takiej wielkiej piłki na stadionie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.04.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 i jeszcze mi sie nasunęło, skoro jest luźniej. Czy Maryla Rodowicz, kiedy śpiewała w 1978 na MŚ w piłce w RFN "bo mój chłopak piłkę kopie - wczoraj bramki strzelił dwie" - była pruderyjna czy bezpruderyjna. Uważała związki hetero za jedyne słuszne, czy raczej już wtedy nie Nieprawda! Nic takiego nie spiewała. Ta piosenka o chłopcu jest starsza i nie Maryli! masz racje, jak teraz czytam, pomyliłem, miało być z 1974, mundial w Niemczech........ I Maryla śpiewała (nie pamietasz? wyskakiwała z takiej wielkiej piłki na stadionie) Był 1974 rok, piłka była i to jedna z czterech centralnych. Reszta była po obrzeżach. A Maryla spiewała: futbol, futbol, futbol, w to dzisiaj gra cały świat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 15.04.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 O bramkach i chłopcu śpiewała Koterbska - w czasach kiedy zaczynano budowanie tego czegoś co nazwano socjalizmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 15.04.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No to co to jest ten socjalizm? Jak masz wolną chatę a nie masz dziewczyny, to tragedia. Masz dzieweczkę, nie masz chaty - dramat. Masz wolną chatę , masz chętną dziewuchę a wypada niedziela czynu społecznego, to jest to socjalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 15.04.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Emerycie – popieraj partię czynem - umieraj przed terminem. To też był socjalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.04.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Emerycie – popieraj partię czynem - umieraj przed terminem. To też był socjalizm. To tera za niedługo bedzie: Emerycie – popieraj ZUS czynem - umieraj przed terminem (przejścia na emeryture). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.04.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Był 1974 rok, piłka była i to jedna z czterech centralnych. Reszta była po obrzeżach. A Maryla spiewała: futbol, futbol, futbol, w to dzisiaj gra cały świat... a iiiiiiiiidź tam, kurcze, się dowiedziałem co chce pod choinkę w tym roku. Jakiś suplement na demencje moją, cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts