daggulka 20.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nie wiem ... może ja zwichrowana jestem jakaś .... właśnie oglądam ostatniego samuraja po raz 155 .... Tom Cruise- niby knypel niewielkiego wzrostu.... ale jakie ten facet ma spojrzenie http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/006.gif .... chyba jedyny na świecie z którym najpierw bym poszła a potem się zastanowiła Macie też tak zjechane na czyimś punkcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 20.03.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 z którym najpierw bym poszła a potem się zastanowiła Macie też tak zjechane na czyimś punkcie? mamy ... ale nie aż tak, żeby gdzieś wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 nie, nie mamy Noooooooo poza mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.03.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Tom???? Nie... nigdzie z nim nie idę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 20.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 zgadzam się z przedmówcą ale zrobiłam rachunek sumienia i nie wiem czy ktoś mnie tak rusza ... za głosem Ciechowskiego i Nowaka bym poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.03.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Tom???? Nie... nigdzie z nim nie idę! nawet bym nie pozwoliła ... Tom jest tylko mój .... My Precioussssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 20.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Może nie do tego stopnia żeby się z nim zaraz szwendać ,ale niektórzy odtwórcy Bonda ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.03.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 All Pacino - the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.03.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 All Pacino - the best Mówiła mi moja dziewczyna... Dlaczego ty nie przypominasz mi Lenina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 All Pacino - the best Mówiła mi moja dziewczyna... Dlaczego ty nie przypominasz mi Lenina... A Ty maszeruj, maszeruj, głośno krzycz: niech żyje nam Wołodia Ilicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.03.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Aktorzy mnie specjalnie nie kęcą, bo to takie mało meskie zajęcie. Nnno może Hugh Grant. Kręcą mnie strażacy i piloci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.03.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 no własnie ja raczej oziębła bestia jezdem .... nie mogę powiedzieć że kręcą mnie policjanci czy złodzieje czy aktorzy czy piosenkarze bo tak nie jest ..... po prostu ten akurat ma takie coś w oczach .... tylko tej jeden szczegół od czasów Top Gun ogladam go w większości filmów w jakich zagrał i oczywiście jesdne były ok, inne do d.... , ale to nieważne - ważne jest to coś w spojrzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.03.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ja też zwacam uwagę na oczy, a własciwie na wyraz oczu. Jak jest pustka w spojrzeniu, to choćby najprzystojniejszy, to takie kluchy z olejem wychodzą. A tak naprawdę, to za najseksowniejszą cechę u faceta uważam intelekt Nie musi być poparty dyplomami, ale ma być odczuwalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.03.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A tak naprawdę, to za najseksowniejszą cechę u faceta uważam intelekt Nie musi być poparty dyplomami, ale ma być odczuwalny w kontaktach bezpośrednich intelekt na pierwszym miejscu , oczy na drugim w kontaktach ekranowych oczy Toma Cruis'a na pierwszym potem długo długo długo nic , i potem dopiero mogę łaskamwie okiem łypnąć ewentualnie na goły tyłek Antonio Banderasa w Desperado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.03.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A tak naprawdę, to za najseksowniejszą cechę u faceta uważam intelekt Nie musi być poparty dyplomami, ale ma być odczuwalny w kontaktach bezpośrednich intelekt na pierwszym miejscu , oczy na drugim w kontaktach ekranowych oczy Toma Cruis'a na pierwszym potem długo długo długo nic , i potem dopiero mogę łaskamwie okiem łypnąć ewentualnie na goły tyłek Antonio Banderasa w Desperado lepszy tyłek ma Mel Gibson Oczy tez niezłe i raczej mądry, bo świetne filmy kreci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.03.2009 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A tak naprawdę, to za najseksowniejszą cechę u faceta uważam intelekt Nie musi być poparty dyplomami, ale ma być odczuwalny w kontaktach bezpośrednich intelekt na pierwszym miejscu , oczy na drugim w kontaktach ekranowych oczy Toma Cruis'a na pierwszym potem długo długo długo nic , i potem dopiero mogę łaskamwie okiem łypnąć ewentualnie na goły tyłek Antonio Banderasa w Desperado lepszy tyłek ma Mel Gibson Oczy tez niezłe i raczej mądry, bo świetne filmy kreci. Kochana ...mówimy o dwóch różnych rzeczach ... Ty się doszukujesz jakiejś głębi , ja mówie o czystym dzikim żywiole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.03.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A tak naprawdę, to za najseksowniejszą cechę u faceta uważam intelekt Nie musi być poparty dyplomami, ale ma być odczuwalny w kontaktach bezpośrednich intelekt na pierwszym miejscu , oczy na drugim w kontaktach ekranowych oczy Toma Cruis'a na pierwszym potem długo długo długo nic , i potem dopiero mogę łaskamwie okiem łypnąć ewentualnie na goły tyłek Antonio Banderasa w Desperado lepszy tyłek ma Mel Gibson Oczy tez niezłe i raczej mądry, bo świetne filmy kreci. Kochana ...mówimy o dwóch różnych rzeczach ... Ty się doszukujesz jakiejś głębi , ja mówie o czystym dzikim żywiole No to sorry Tak też myślałam, bo wyznawca scientologów może imponować tylko cielesnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 20.03.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 All Pacino - the best Mówiła mi moja dziewczyna... Dlaczego ty nie przypominasz mi Lenina... A Ty maszeruj, maszeruj, głośno krzycz: niech żyje nam Wołodia Ilicz ...ty Kargul czep si lepij swoi baby!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 21.03.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 jak dla mnie zarąbisty jest Leszek Żurek z "Londyńczyków".......mmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.03.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 All Pacino - the best Mówiła mi moja dziewczyna... Dlaczego ty nie przypominasz mi Lenina... A Ty maszeruj, maszeruj, głośno krzycz: niech żyje nam Wołodia Ilicz ...ty Kargul czep si lepij swoi baby!!! zamiast cieszyć, że ma branie, to protestuje... dziwny jakiś, czy cóś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts