aglig 03.06.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja mam miękko w kolanach jak myślę o bohaterze "Dumy i uprzedzenia" Panu Darcym. Colin Firthhttp://gfx1.fdb.pl/sxr6ds Czy te oczy mogą kłamać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ja od lat, ciągle i niezmiennie....Robert Redford. Im starszy tym lepszy Nie wiem co w nim mi się podoba. Chyba najbardziej sposób w jaki gra w filmach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.02.2010 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 U mnie się pozmieniało ...... na pierwszym miejscu dandi3 (mam nadzieję, ze czyta żeby potem nie było wyrzutów) a na drugim miejscu http://screenrant.com/wp-content/uploads/vin-diesel-chronicles-riddick.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.02.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 A to ja se też wkleje moją platoniczną miłość: http://i45.tinypic.com/iykcw0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.02.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 kurna, znów kobity wiosnę czują i im doopy wariują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.02.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 jaka tam wiosna ..... w lutym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 26.02.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 kurna, znów kobity wiosnę czują i im doopy wariują... Dokładnie, całkiem jak koty: "Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło: - No i k...wa gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pie...na wiosna do k...y nędzy? Co za po....ny kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to k...a wszystko jest?! A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba nap...la jakby ich tam w górze po...ło... Niby ponoć wiosna już jest, k...a - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, k...a ... A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie: - Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.02.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 niezłe , niezłe ..... ino ..... przepraszam .... ja się do kota porównywać nie dam ..... cały rok na okrągło mnie się facety podobają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.02.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 cały rok na okrągło mnie się facety podobają ... miło przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.02.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 cały rok na okrągło mnie się facety podobają ... miło przeczytać to chyba dobrze ..... znaczy zdrowa jestem fajnie na czymś fajnym raz za czas oko zawiesić ... kiedy nic innego już nie pozostało z racji stanu cywilnego i wieku posuniętego w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.02.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 cały rok na okrągło mnie się facety podobają ... miło przeczytać to chyba dobrze ..... znaczy zdrowa jestem fajnie na czymś fajnym raz za czas oko zawiesić ... kiedy nic innego już nie pozostało z racji stanu cywilnego i wieku posuniętego w czasie Fakt. Nawet jak się jest na diecie, to jednak na menu popatrzeć można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.02.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 cały rok na okrągło mnie się facety podobają ... miło przeczytać to chyba dobrze ..... znaczy zdrowa jestem fajnie na czymś fajnym raz za czas oko zawiesić ... kiedy nic innego już nie pozostało z racji stanu cywilnego i wieku posuniętego w czasie Fakt. Nawet jak się jest na diecie, to jednak na menu popatrzeć można. tylko popatrzeć na kobitki ... ja to się już chyba nigdy nie najem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.02.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 tylko popatrzeć na kobitki ... ja to się już chyba nigdy nie najem a to rozumiem wersja oficjalna do druku ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.02.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 tylko popatrzeć na kobitki ... ja to się już chyba nigdy nie najem a to rozumiem wersja oficjalna do druku ..... prawie wiesz, po 50-tce już tak nie dyga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.02.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 tylko popatrzeć na kobitki ... ja to się już chyba nigdy nie najem a to rozumiem wersja oficjalna do druku ..... prawie wiesz, po 50-tce już tak nie dyga To przez to na spotkania nie przyjeżdżasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.02.2010 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 przyjeżdża , przyjeżdża .... jeno nie na wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.02.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Na ostatnim zlocie nie byłem, wszędzie obstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.02.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Na ostatnim zlocie nie byłem, wszędzie obstawa no ja wiem , ja wiem ..... błąd łokropny ..... ale do naprawienia w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.03.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 cały rok na okrągło mnie się facety podobają ... miło przeczytać to chyba dobrze ..... znaczy zdrowa jestem fajnie na czymś fajnym raz za czas oko zawiesić ... kiedy nic innego już nie pozostało z racji stanu cywilnego i wieku posuniętego w czasie Chyba zdrowa, chociaż podobno kobiety nie mają orientacji, tylko preferencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 01.03.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Nigdy nie potrafiłam się zakochać w jakimś gwaizdorze... Ale mężczyzna, którego typ urody mi się okrutnie podoba, do tego, którego kunszt aktorski (od momentu obejrzenia "Plutonu") to Willem Dafoe bliżej: http://willem.dafoe.filmweb.pl/o157/Willem+Dafoe/galeria Polecam wszystkim http://www.imdb.com/title/tt0144117/ , polskie tłumaczenie: "Święci z Bostonu"... majstersztyk w wykonaniu tego aktora... Taki ładny brzydal... Na drugim miejscu - ładny brzydal nr 2: Harvey Keitel http://harvey.keitel.filmweb.pl/\ Nigdy nie przepadałam za takimi ładnymi wymuskanymi facetami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts