Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

boshe.... jedynie powzdychać zostało....... :)

daggulka

Recommended Posts

Gość elutek
ja mówie o czystym dzikim żywiole :roll: :lol:

no, dobrze, to na mnie działa ... typ tzw. brutala 8) /bardzo silnego, oczywiście/

najlepiej, gdy jest łysy i bardzo brzydki, i nie znosi żadnego sprzeciwu :oops: :)

• Odpowiedzi 168
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja mówie o czystym dzikim żywiole :roll: :lol:

no, dobrze, to na mnie działa ... typ tzw. brutala 8) /bardzo silnego, oczywiście/

najlepiej, gdy jest łysy i bardzo brzydki, i nie znosi żadnego sprzeciwu :oops: :)

czyżby? :wink:

http://screenrant.com/wp-content/uploads/vin-diesel-chronicles-riddick.jpg

W kronikach riddicka podobał mi się najbardziej, w Babilonie mnie - ale też było na czym oko zawiesić w jednej scenie :wink: :lol:

jak dla mnie zarąbisty jest Leszek Żurek z "Londyńczyków".......mmm :p :oops:

:wink:

aż se pooglądałam tego Leszka w necie bo seriali nie oglądam a ciekawa byłam po takich rekomendacjach :roll:

i kurcze.... jakiś taki za młody, i za mało męski :roll: ....zupełnie nie w moim typie :wink: :lol:

to tak jak mnie te łoczyska Toma Cruise urzekły ... na każdym filmie takie spojrzenia wysyła że norrrrmalnie ... :oops: :lol:

aktorem tez według mnie jest niezłym ..... oczywiście są lepsi :wink:

ostatnio po "zrobieniu se" seansu i obejrzeniu za strzałem pitch black , kronik riddicka, i na dokładkę babilon .... normalnie mi się Vin Diesel śnił po nocach .... fajny brutal ...ma w sobie coś do momentu kiedy nie zaczynam ogladać panienkowatych pozowanych zdjątek w necie :evil: (tapety se szukałam na laptoka :lol: )

facet to musi jednak być facet a nie cipa de lastos :roll:

to tak jeśli chodzi o żywioł :wink: :lol:

a z aktorów cenię i uwielbiam jeszcze ogladać na ekranie Edwarda Nortona , Ralpha Fiennes , no i klasyka .... Anthony Hokins, w lśnieniu przeszedł samego siebie :wink: :D

najbardziej jednak lubię ogladać filmy dające do myslenia ...nienawidzę amerykańskiego kina gdzie wybuchają se znienacka samochody i krew się leje drzwiami i oknami :lol: