Gość elutek 21.03.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ja mówie o czystym dzikim żywiole no, dobrze, to na mnie działa ... typ tzw. brutala /bardzo silnego, oczywiście/ najlepiej, gdy jest łysy i bardzo brzydki, i nie znosi żadnego sprzeciwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 21.03.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ...no bo trochę za dużo tego brania ostatnio...i alcoholu takoż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 21.03.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Sean Connery. Jakby był ze czterdzieści lat młodszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.03.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ja mówie o czystym dzikim żywiole no, dobrze, to na mnie działa ... typ tzw. brutala /bardzo silnego, oczywiście/ najlepiej, gdy jest łysy i bardzo brzydki, i nie znosi żadnego sprzeciwu czyżby? http://screenrant.com/wp-content/uploads/vin-diesel-chronicles-riddick.jpg W kronikach riddicka podobał mi się najbardziej, w Babilonie mnie - ale też było na czym oko zawiesić w jednej scenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.03.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 mata se wątek dla niewiast, to czego siem tamok nie wywnetrzata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.03.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 bo ja chciałam tylko o tym pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.03.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 bo ja chciałam tylko o tym pogadać a ja jezdem już duży, wole praktykować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 21.03.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 jak dla mnie zarąbisty jest Leszek Żurek z "Londyńczyków".......mmm i dla mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 21.03.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 jak dla mnie zarąbisty jest Leszek Żurek z "Londyńczyków".......mmm i dla mnie też " a co to jest " londynczycy"???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 21.03.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 a co to jest " londynczycy"???????????? serial na TVP1.Niestety już się skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 21.03.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 a co to jest " londynczycy"???????????? serial na TVP1.Niestety już się skończył a jak serial to dobrze ze sie skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.03.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 patrzę po raz n-ty na Demi Moore w filmie "Uwierz w ducha"... jedynie powzdychać zostało no miód dziewczyna, eeech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 21.03.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 a co to jest " londynczycy"???????????? serial na TVP1.Niestety już się skończył a jak serial to dobrze ze sie skonczyl wcale nie!!!!!! Bo Żurka nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 21.03.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 a co to jest " londynczycy"???????????? serial na TVP1.Niestety już się skończył a jak serial to dobrze ze sie skonczyl wcale nie!!!!!! Bo Żurka nie ma Dokłanie bo to taki miły chłopczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIAILIS 21.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 fajny w "Małej Moskwie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 21.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 fajny w "Małej Moskwie" tego jeszcze nie widziałam a pewnie jest na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.03.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 jak dla mnie zarąbisty jest Leszek Żurek z "Londyńczyków".......mmm aż se pooglądałam tego Leszka w necie bo seriali nie oglądam a ciekawa byłam po takich rekomendacjach i kurcze.... jakiś taki za młody, i za mało męski ....zupełnie nie w moim typie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 21.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ale wygląda tak niewinnie i to monie urzekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 21.03.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 mnie czaruje z ekranu Liam Neeson.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.03.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 to tak jak mnie te łoczyska Toma Cruise urzekły ... na każdym filmie takie spojrzenia wysyła że norrrrmalnie ... aktorem tez według mnie jest niezłym ..... oczywiście są lepsi ostatnio po "zrobieniu se" seansu i obejrzeniu za strzałem pitch black , kronik riddicka, i na dokładkę babilon .... normalnie mi się Vin Diesel śnił po nocach .... fajny brutal ...ma w sobie coś do momentu kiedy nie zaczynam ogladać panienkowatych pozowanych zdjątek w necie (tapety se szukałam na laptoka ) facet to musi jednak być facet a nie cipa de lastos to tak jeśli chodzi o żywioł a z aktorów cenię i uwielbiam jeszcze ogladać na ekranie Edwarda Nortona , Ralpha Fiennes , no i klasyka .... Anthony Hokins, w lśnieniu przeszedł samego siebie najbardziej jednak lubię ogladać filmy dające do myslenia ...nienawidzę amerykańskiego kina gdzie wybuchają se znienacka samochody i krew się leje drzwiami i oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts