cieszynianka 23.03.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 no proszę jak się kobiałki rozbestwiły ... zresztą mężczyźni też - obiad gotują ... mój to nawet wodę na herbatę przypali przecież ja jezdem kobietą! tia, Stasiu ... jak Kopernik I jak Skłodowska-Curie , ale to chyba nie był najlepszy przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.04.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Coś wątek podupada Muszę się zareklamować... może któraś z miłych koleżanek westchnie http://images46.fotosik.pl/104/cacedccf10e0ea80m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.04.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 andre59... no ależ Ty wcale się nie musisz reklamować- wszystkie dziołchy forumowe które miały okazje poznać Cie na żywo mają Cie za superfaceta ... że nie wspomne o uzdolnieniach artystyczno-muzykalnych które przeważają szalę . A odnośnie spotkań na żywo ...kurrrde...coś się Redakcja nam ociąga z terminem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.04.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Coś wątek podupada Muszę się zareklamować... może któraś z miłych koleżanek westchnie Podniesiemy pisk i będziemy machać stanikami jak zobaczymy nieco więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Na Toma Criuse nie moge się patrzec bo miałam kiedys takiego jednego który był CHOLERNIE do niego podobny - z twarzy , na szczescie nie z wzrostu ) (oczywiscie wtedy T.C to był najpiekniejszy aktor i juz mi się myliło czy lubie mojego faceta za to ze taki podobny do Cruise czy Cruise bo taki podobny do mojego faceta)* No ale cudowny związek z pseudocuisem nie wypalił (i generalnie mocno mi zalazł za skórę ) i do dziś mam odruch odrzutu jak mordkę tomusia widzę (ale obiektywnie - owszem, jest bardzo ładny i seksowny - a przynajmniej - był ) * żałuje ze fotki exia nie moge zamiescić - bo naprawde - no nie za bliźniaka aleprawie - mogłby dorabiać ps. TEN mi sie obecnie podoba: Henry Cavill (gra w serialu Tudors sir Charlesa ): http://wanderinggirl.files.wordpress.com/2009/03/henry_cavill_2.jpg i z tego samego serialu (król Henryk - ten od tych swoich "żon" ) http://matty.typepad.com/photos/uncategorized/2007/03/27/jonathanrhysmeyers_2.jpg (troszke ma dziwne te usta ale ogolnie - faaajny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 15.04.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dla zainteresowanych ostatnimi zdjeciami serial "Dynastia Tudorow" od 24 kwietnia bodajze w TVP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 15.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nie wiem ... może ja zwichrowana jestem jakaś .... właśnie oglądam ostatniego samuraja po raz 155 .... Tom Cruise- niby knypel niewielkiego wzrostu.... ale jakie ten facet ma spojrzenie http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/006.gif .... chyba jedyny na świecie z którym najpierw bym poszła a potem się zastanowiła Macie też tak zjechane na czyimś punkcie? a ja na niego patrzeć nie mogę - żle mi się kojarzy wolę Mortensena: http://i.wp.pl/a/f/film/041/42/01/0130142.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.04.2009 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 po niedzieli dam swoje fotki. cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 16.04.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Tylko nie wszystkie razem bo nadmiar emocji może nas zabić Może najpierw te z okresu niemowlęctwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.04.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 po niedzieli dam swoje fotki. cierpliwości. sadysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.04.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Spojrzenie to ma ten http://www.overthinkingit.com/wp-content/uploads/2008/04/lambert1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.04.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 a ja od lat wzdycham do tego typa http://images50.fotosik.pl/104/dae0f4060e0cf308.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.04.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Elutek Ten to dopiero ma kiurviki w oczach !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.04.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Elutek Ten to dopiero ma kiurviki w oczach !!! ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.04.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Tylko nie wszystkie razem bo nadmiar emocji może nas zabić Może najpierw te z okresu niemowlęctwa jaaaapiernicze jak Retro da fotki (swoje oczywiście nie kombinowane ) , to norrrrmalnie bedzie wydarzenie roku .... choć i tak myślę że ściemnia i sie nie odważy jeszcze mógłby wkleić Barbossa (to w awatarze już przestarzałe), adam_mk , ponury... no jeszcze kilku chciałabym pooglądać ... ale nie będę zachłanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.04.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Aktorzy mnie specjalnie nie kęcą, bo to takie mało meskie zajęcie. Nnno może Hugh Grant. Kręcą mnie strażacy i piloci a to z powodu czapki z daszkiem, wiem,wiem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.04.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Aktorzy mnie specjalnie nie kęcą, bo to takie mało meskie zajęcie. Nnno może Hugh Grant. Kręcą mnie strażacy i piloci a to z powodu czapki z daszkiem, wiem,wiem...... Z powodu odwagi, nie czapki z daszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 16.04.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 co to za samicowy wątek? samych facetów wklejają. Byle się żadne narządy tutaj nie pojawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 17.04.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Stasiu gdzie te fotki?I czemu po niedzieli????Lifting se robisz czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.04.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Stasiu gdzie te fotki? I czemu po niedzieli???? Lifting se robisz czy co? uczy się photoshopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts