gniezniok 20.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Moi Drodzy Przyznam całkowicie "zgłupiałem" jeżdżąc i zbierajac wyceny mat.bud. Dla przykladu: w hurtowni A otrzymalem cene bloczka M6 - 2.5pln netto, w hurtowni B (de facto jednej z najwiekszych w regionie) cena jest 3pln.Panowie tłumacza ze pewnie te tanie nie pochodza np z wibro i nie sa certyfikowane. Czy naprawde ma to tak duze znaczenie? Czy nie wysytarczy po prostu ich obejrzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sacha 20.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nie wiem jak jest w tym konkretnym przypadku, ale często ceny nie mają nic wspólnego z ekonomiką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 20.03.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 dobre bloczki marne bloczki a murarz i tak da 2cm spoine a przy fundamentach to juz widzialem nawet 3-5 cm tak im spieszno bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 20.03.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 w hurtowni B (de facto jednej z najwiekszych w regionie) cena jest 3pln. W "największych hurtowniach w rejonie' do stanu surowego otwartego wydałem może 10% kasy. Te najbardziej znane nazwy - Hadex, Domex, inne PSB - sieciowe, jakoś dziwnie zawsze miały najwyższe ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts