LadyBird 20.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam.Jesienią podpalono i spalono mój całoroczny dom na działce. Chcę go odbudować, a właściwie zbudować od początku, bo to, co zostało trzeba zburzyć. Czy, jeśli buduję na starych fundamentach, mam załatwiać od początku wszystkie formalności? Kołacze mi się po głowie takie pojęcie, jak "odbudowa ogniska domowego" (co w moim przypadku nie brzmi najlepiej!), albo podobnie. Starostwo jest czynne w takich godzinach, żeby pracujący człowiek nie mógł tam zawitać bez brania dnia urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 23.03.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ale telefony chyba działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LadyBird 24.03.2009 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Mogę podać. Proszę spróbować się dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts