Frankai 11.04.2002 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 Pitbull - masz rację. To jest dodatkowa cecha nakładek, ale ich wyprofilowanie (zwłaszcza tych lepszych z kapinosem) sugeruje, że coś tam zbiorą. RafaelS - te kilkanaście cm2 drutu nie przeniesie Ci niebotycznej ilości ciepła. Strat nie da się uniknąć. Nie ma co ryzykować problemów własnymi "udoskonaleniami". Pitbull ma tu rację - masz tyle innych miejsc o które musisz zadbać, że lepiej się skupić jak je wykonać. Przecież nie dajesz 1m ocieplenia, bo im grubsze tym lepiej. Są jakieś rozsądne granice i tak samo z kotwami - dajesz tyle ile trzeba by mur bezpiecznie Ci stał nawet przy drobnych błędach fachowców (zapomną paru wsadzić, źle osadzą, itp.) Nie wyważaj otwartych drzwi wymyślając jak umiejscowić kotwy. Myślę, że nic już więcej nie mam do dodania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 12.04.2002 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2002 Brzoza dzieki Frankai - racja. Sebasstian - katstrofa jest czyms naglym i stwarzajacym zagrozenie dla bezpieczenstwa uzytkowania budynku. Nie podejrzewam ze o czyms takim mozemy mowic, po prostu mozesz miec odchylenia, pekania czyli pogorszenie stanu uzytkowania budynku. Podkreslam, sobie bym tak nie zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafaelS 12.04.2002 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2002 Dzieki wszystkim za opinie. Zrobiliscie mi zimny prysznic Musze poznac temat glebiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts