Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Czaple

w4

Recommended Posts

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
Witam po przerwie. W związku z wiosenną pogodą pozwoliłem sobie odwiedzić wczoraj nasze przyszłe osiedle. Jak widać część sąsiadów ostro wzięło się do roboty - a z naszych wspólnych funduszy zostało nawet zrobione 'utwardzenie' drogi. I tu moja drobna uwaga - mam nadzieję że p.Adam dorzuci jeszcze trochę gruzu - jakiejś drobniejszej frakcji i przede wszystkim zagęści solidnie tą swoją robotę. Liczę też na to że posprząta ziemię z wykopu pozostawianą na niektórych działkach - zgodnie z podpisaną umową. Z drogowym pozdrowieniem..:)

• 1 month później...

Witam, chciałbym się przywitać z przyszłymi sąsiadami. Jak na razie wizja budowy w fazie planów za 1-2 lat. Działka nr 170/8 (pomocne w ustaleniu lokalizacji może być narzędzie kartuskich działek ewidencyjnych: https://83.17.249.146/webewid/).

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Witam Sąsiadów

Widzę, że na działkach 215,216,217 część wzięła się ostro za budowę :)

Chciałbym jednocześnie poinformować, że na tych działkach z tego co się dowiadywałem w Enerdze jest wykonywany "już" projekt i w najbliższym czasie tj. mam nadzieje w tym tygodniu ma pojawić się projektant. PS. Jestem z nim w kontakcie i będę informował na bieżąco na forum jak posuwa się jego praca.

Wodociąg na działce 215 widzę, że jest w fazie daleko zaawansowanej :) natomiast na działce 216 został już wybudowany.

Gazociąg również będzie budowany na przełomie miesięcy września/października.

Miejmy nadzieje, że wszystko będzie realizowane tak jak jest obiecywane :) Czego Wszystkim życzę

Pozdrawiam