Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pytanko do projektantow ogrodow niekoniecznie zawodowych

Recommended Posts

Nie mam zlych intencji, mam nadzieje, ze to sie zmiesci w konwencji forum i w tym dziale... jesli to jakies faux-pas z gory przepraszam!

:oops:

Ze wszystkim sobie poradze sama - z ogrodem to tak nie bardzo... bom w tej dziedzinie ciemna jak tabaka w rogu.

Nie kupie projektu ogrodu, chociaz bardzo bym chciala, gdyz - zwlaszcza na tym etapie - kazdy groszeczek jest dla mnie bardzo cenny.

Mam jednak pewne umiejetnosci, ktorymi chetnie pohandluje, jesli ktorys z naszych projektantow ogrodow bylby zainteresowany.

Jestem artysta plastykiem po architekturze wnetrz - (ale wnetrza w tej chwili tworze wylacznie na wlasny uzytek i tego nie oferuje) z doswiadczeniem w projektowaniu i skladzie komputerowym + graficzne projektowanie stron z prostym skladem (+ identyfikacja firmy itp) - z tej dziedziny moglabym cos wymienic :)

A jeszcze chetniej np. "za obrazek" lub obrazki - oleje, pastele i co tam kto chce ze szczegolnym uwzglednieniem portretow, a juz najchetniej - suche pastele - portrety animalistyczne :) W dziedzinie rekodziela lapkami na papierze lub plotnie wszystko wchodzi w gre.

Inne pomysly do dogadania - gdyby ktos sie zdecydowal...

Uwielbiam ogrody angielskie :) + azalie, roze (zwlaszcza "stare" odmiany) i rododendrony, a ziemie mam gliniasta, bez drzewek i chyba torfik tez tam jest.

Dzialka ma prawie 900m2, na srodku dom, z tylu do zagospodarowania ponad 400m2 ogrodka "z tylu domu".

Domu jeszcze niet, mozna wszystko.

Jesli ktos bylby zainetresowany taka "transakcja handlowa", baaaaardzo prosze na priv.

Ja jestem z Krakowa, więc kawał drogi.

Jeśli jakoś będę mogła pomóc to daj znać.

pisz najlepiej na adres:

[email protected]

Chętnie pomogę na tyle na ile będe mogła na maila, nie jestem zwoleniczka takich działań, ale jeśli ci zależy i jak bedziesz biegać robić zdjęcia mierzyc i dotykać ziemi.... może coś ci pomogę. Może ciś z tego wyjdzie.

Nic nie chcę w zamian, ale chętnię ci pomogę. Chcę stworzyć kilka rzeczy, które pomoże wzbogacić mi moje portfolio. Nie tak łatwo. Jedyne co to bardzo bym prosiła o zdjęcia jakies po wykonaniu, z pięknym światłem i dobrej jakości, myślę że to nie będzie dla ciebie problem. Pisz do mnie zatem, wyslij mapke, zaznacz północ no i koniecznie zdjęcia , domu też:)