marecki6 21.03.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 witajcie, zastanawiam sie nad zakupem wyposazenia do moich lazienek i wpadlo mi w oko wyposazenie firmy Rea .... czy ktos z was korzysta z armatury tego producenta ? jezeli tak to jak sie spisuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 22.03.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 nie ma nikogo kto korzysta z produktow tej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wesolutki 13.04.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Ja korzystam mam 2 umywalki i kabine tej firmy jestem zadowolony kupilem na ich stronie lazienak.rea.com ale sprzedaja tez na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
formalina 13.04.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Mam umywalkę Rea, nic złego się z nią nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 13.04.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 bardzo ciesza mnie te opinie bo prawdopodobnie zaopatrze cala lazienke w armature tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 14.04.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Mam szafke z umywalka i kabine od nich, jestem zadowolona, ale na razie nie korzystamy - jeszcze nie mieszkamy. Fotki w moim dzienniku, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SLAWKO101 21.04.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam Ja jestem szczesliwym posiadaczem produktow tej firmy od ponad roku i jestem bardzo zadowolony Mam ich kabine 120x80 w ktorej zamontowalem panel natryskowy tez rea a w blacie mam ich 2 umywalki Uwazam ze towar jest ok a najwazniejsze ze za dobra kasiorke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robercikzs 22.04.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Czy produkty firmy Rea mozna kupic tylko i wylacznie w postaci wysylkowej? Czy mozna zobaczyc ich produkty w jakims sklepie na zywo (najlepiej gdzies na slasku)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SLAWKO101 23.04.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Mozna je zobaczyc w bialymstoku jest na Przedzalnianej duzy sklep i sa tam ich wszystkie produkty (chyba wszystkie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kormoran24 29.04.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 witajcie, zastanawiam sie nad zakupem wyposazenia do moich lazienek i wpadlo mi w oko wyposazenie firmy Rea .... czy ktos z was korzysta z armatury tego producenta ? jezeli tak to jak sie spisuje ? Umywalki mają dobre korzystam od roku ze szklanej i polecam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 30.04.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 kolejna pozytywna opinia ...widze ze nie musze sie martwic i spokojnie moge dokonac u nich zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 30.04.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 kolejna pozytywna opinia ...widze ze nie musze sie martwic i spokojnie moge dokonac u nich zakupu Zauważ, że wszystkie pozytywne opinie sa od osób z bardzo małą ilością wpisów. Oprócz jednej popcarol, ale sama pisała, że jeszcze ich nie używa to chyba trudno mówić o spisywaniu się? Nic nie sugeruję tylko zwracam uwagę na fakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 30.04.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 bawi mnie to co napisales.... chyba pamietasz ze kiedys tez miales mala ilosc postow ? czy to oznacza ze nie wiedziales o czym piszesz ? chyba ze to kolejna opcja zwana na tym forum "konkurencja " lub sprzedawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 30.04.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 bawi mnie to co napisales.... chyba pamietasz ze kiedys tez miales mala ilosc postow ? czy to oznacza ze nie wiedziales o czym piszesz ? Nie wiem w jakiej firmie pracujesz, ale prezentujesz zachowanie typowe dla firm PRowskich reklamujących jakiś produkt. Dla niwtajemniczonych: jedna osoba rzuca temat na forum, a inne z tej samej firmy wystawiają pozytywne komentarze. Cecha charakterystyczna - mała ilość komentarzy osób komentujących. Sorry, ale ten wątek dokładnie tak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 30.04.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 hahaha no to jeszcze bardziej mnie ubawiles panie Inspektor Gadzet .... wiec dla twojej informacji nie pracuje w zadnej firmie z branzy budowalnej itp. jakbys dokladnie sprawdzil zobaczylbys ze w kilku watkach szukalem informacji o tej firmie poniewaz za 2 miesiace odbieram klucze do nowego mieszkania i musze wybrac nie droga ale dobra armature a ze ta firma produkuje wszystko co mnie interesuje wolalem wczesniej sprawdzic opinie na jej temat .... zanim kogos oskarzysz najpierw trzy razy to przemysl i nie zasmiecaj mi watku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 30.04.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 hahaha no to jeszcze bardziej mnie ubawiles panie Inspektor Gadzet .... wiec dla twojej informacji nie pracuje w zadnej firmie z branzy budowalnej itp. jakbys dokladnie sprawdzil zobaczylbys ze w kilku watkach szukalem informacji o tej firmie poniewaz za 2 miesiace odbieram klucze do nowego mieszkania i musze wybrac nie droga ale dobra armature a ze ta firma produkuje wszystko co mnie interesuje wolalem wczesniej sprawdzic opinie na jej temat .... zanim kogos oskarzysz najpierw trzy razy to przemysl i nie zasmiecaj mi watku ... A kto pisał, że pracujesz w firmie budowlanej? Przeczytaj jeszcze raz mój pierwszy komentarz bo chyba nie zrozumiałeś. A internet (tak jak ten wątek) i tak jest na dyskietce u pewnego karateki. Nikogo nie oskarżam tylko stwierdzam fakty. Troszeczkę wyluzuj bo stajesz się jeszcze bardziej podejrzany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 30.04.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 jak widac tylko tobie przyszly takie skojarzenia ... jezeli nie miales doczynienia z wyrobami tej marki to nie zaieraj juz glosu w tym watku bo wystarczajaco go zasmieciles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baska11 06.05.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 witajcie, zastanawiam sie nad zakupem wyposazenia do moich lazienek i wpadlo mi w oko wyposazenie firmy Rea .... czy ktos z was korzysta z armatury tego producenta ? jezeli tak to jak sie spisuje ? Jasne ze warto mam kabinę , umywalke i kompakt od nich za tą cenę rewelacja. to jest lepsze niz koło czy cersanit.Mysle ze Rea to jakaś czesc miedzynarodowej firmy bo jakosc wyśmienita i cena normalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 07.05.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Znaleźliście moze jakieś sklepy gdzie możnaby obejrzeć te kabiny. Interesuje mnie kabina 120*80 cm. Oprócz ceny, są po prostu ładne, ale mój mąz musi pomacać zanim kupimy. Białystok to nie nasze okolice, ale jakby gdzieś w północno-zachodniej Polsce, to może by się udało zobaczyć (Szczecin, Koszalin, Słupsk, Gdańsk, Wrocław, Jelenia Góra, Gorzów no i Poznań oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 07.05.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ja niestety w sklepach wroclawskich nie natknalem sie na te produkty a szkoda bo tez chetnie obejrzalbym przed zakupem ...ale jak nie bedzie wyjscia to zamowie przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts