JANINKI-AMORKI82 22.03.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 lub jakiś księgowy . Potrzebuję odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie, moja księgowa - leciwa kobieta niestety nie jest w stanie odpowiedzieć . czy ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.03.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 kochana ...ja też potrzebująca jezdem ... nie gniewaj się , ale podepnę link bo kurcze siedze od połednia i mi się styki palą ... chyba za tępa baba jestem bo nic znaleźć nie umiem w tych googlach jeśli jest księgowa/wy to też bardzo proszę o pomoc tutaj: http://forum.muratordom.pl/czy-jest-jeszcze-ulga-remontowa,t155346.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 22.03.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 daggulka - no problemo, mam tylko nadzieję, że znajdzie się jakaś dobra duszyczka co nam zechce pomóc bo ja tez siedzę i szukam i NIC! obdzwoniłam już wszystkich znajomych co cosik wiedzieć mogli i tysz nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.03.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 słuchaj ... ja już znalazłam pomoc, moja koleżanka jest księgową i mi pomogła ... jesli masz jakas pilna i naglaca sprawę to napisz mi na priv o co chodzi , zapytam jej na gg wieczorem jak bede w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 23.03.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ok - dzięki daggulka zaraz wysyłam priva . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts