dragon34 22.03.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Witajcie mam prosbe do Was o rade chciałem zakupić centralny zmiekczacz wodyhttp://www.allegro.pl/item580891855_zmiekczacz_wody_buderus_loga_nice_30_od_6_osob.htmldom jednorodzinny , 4 osoby , nie robiłem badan wody jescze , opieram sie tylko na tym ze używanie czajnika bezprzewodowego po ok miesciąca to grzałki nie widac , pralka padła po roku urzytkowania , inne urzadzenia w łazience kabina prysznicowa baterie no dosłownie porazka ,samochodu nie sposób umyć ta woda po wyschnieciu zacieki niesamowite , i tu pytanie czy tym urządzeniem moge jakoś zaradzić na te moje bolączki .Jakie sa wady i zalety stosowania takich urządzeń .Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragon34 23.03.2009 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Kochani myslałem ze mozna tu liczyc na jakies sensowne wskazówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 23.03.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 No raczej wyjścia na ogród się pod to nie podpina - myślę tu o samochodzie.Podłączam się do pytania - czy to ma jakąś sensowną wydajność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 23.03.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 http://forum.muratordom.pl/uzdatnianie-wody-doradze-w-sprawie-doboru-urzadzen,t138718.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus01 23.03.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja mam TAPWORKSa.Koszt ze wszystkim ok. 3 tys. Dosypujesz sól co pół roku.Woda miekka , całkowicie bez Ca.. Mozna ustawić jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts