grzechumas 22.03.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Witam! Pozwolenie na budowę mam wydane ale zmienilem projekt budowlany. Czy moze ktos mi powiedziec jak teraz zalatwic temat.Czy od nowa skladac papiery do starostwa i czekac 2 miesiace na nowe pozwolenie, czy mozna to w jakis inny sposob zalatwic (zalezy mi na czasie).Oczywiscie adaptacje tego nowego projektu mam. Dzieki za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 22.03.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Niestety zmartwie Cie - caly proces od poczatku. Pozwolenie dostajesz na konkretny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 22.03.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Potwierdzam,wniosek o pozwolenie na nowo trzeba złożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 23.03.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ale masz przynajmniej z górki, bo reszta już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechumas 23.03.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Tak tez niestety myslalem Dzieki za info... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 26.03.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Podłączę się do wątku. Jeżeli w projekcie na który otrzymałem pozw. na bud. jest przewidziany balkon, a ja nie chcę go budować, to również muszę przejść jakieś problematyczne procedury? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts