Gość krakauer 10.11.2003 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Jak zbudować tradycyjny kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jedrek 12.11.2003 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 może ktoś da namiary na ten temat w internecie.Chodzi mi o proporcje,wymiary /polka,gardziel,portal itp/.Jakie materiały,gdzie szamotka,jakazaprawa itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.11.2003 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Niedawno założyłem PODOBNY WĄTEK. Bardzo ciekawe materiały otrzymałem od ewusi (pozdrawiam) . Zwróć się i Ty do niej o pomoc, albo jeśli podasz swój e-mail, to prześlę Ci materiały, które od niej otrzymałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts