Ramot 22.03.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Witam,szukaczka nie znalazła odpowiedzi na to pytanie - czy są jakieś przeciwwskazania dla wykonania posadzki żywicznej w pomieszczeniu, w którym zainstalowane jest ogrzewanie podłogowe?Dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Małgoś wie co mówi... ... nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 23.03.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Rozwiązanie powszechnie stosowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 23.03.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 wielkie dzięki, dobrzy ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crska 23.03.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 A jaka jest roznica miedzy tą żywiczną a zwykła ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 30.03.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 żywiczna jest z żywicy, wylewana na gładko ale bezpoślizgowa. Mówiąc o zwykłej, masz pewnie na myśli płytki albo betonową. Plusy i minusy każdej z nich można znaleźć na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 30.03.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 A macie już takie posadzki u siebie?? Możecie podzielić się uwagami? Ja szukam wykonawcy w Szczecinie, ale raczej przemysłowo traktują temat w moim regionie . Widziałam u wykonawcy robiącego dla prywatnych odbiorców, ale zaskoczył mnie widok pojedynczych punktów, zarysowań... sama nie wiem, czy warto? Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 O jaka "taka" posadzke pytasz? Ja mam betonowa, Editta ma zywiczna epoksydowa, robert skitek ma poliuretanowa. Jest jeszcze kilka innych osob na Forum, ktore maja zywiczne. Kazda z nich jest inna - na przyklad zywiczne owszem, rysuja sie i matowieja. Betonowa jest chyba lepsza pod tym wzgledem, bo ewentualne zarysowania mniej sa widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 30.03.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Chodzi mi o epoksydową i poliuretanową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 30.03.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 A szukaliście w Goleniowie? Wyslę namiary na priv na firmę, w której dowiadywaliśmy się o posadzki żywiczne. My potrzebujemy na niedużą powierzchnię i nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 31.03.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 A szukaliście w Goleniowie? Wyslę namiary na priv na firmę, w której dowiadywaliśmy się o posadzki żywiczne. My potrzebujemy na niedużą powierzchnię i nie ma problemu. dziękuję, dostałam pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktowi 21.06.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Własnie szukam wykonawcy tego rodzaju podłogi i zbieram opinie od użytkowników W Szczecinie znalazłem firme KALA, ale na razie jestem tylko po rozmowach telefonicznych.Byłbym wdzięczny za namiary do tej ekipy z Goleniowa Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 22.06.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 poszło na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia74 24.08.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 A szukaliście w Goleniowie? Wyslę namiary na priv na firmę, w której dowiadywaliśmy się o posadzki żywiczne. My potrzebujemy na niedużą powierzchnię i nie ma problemu. witaj czy ja również mogłabym dostać namiary? z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefale 14.03.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Też poszukuję wykonawcy z macowieckiego, dlatego czekam na dalsze posty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 14.03.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 wykonawcy na posadzki zywiczne - zapraszam serdecznie do kontaku, podam kilka namiarow na PW, tylko potrzebuje wiedziec jaki metraz i gdzie(pomieszczenie) i gdzie (geolokalizacja), bo trzeba dobrac odpowiedniego wykonawce do odpowiedniego zakresu... inaczej podchodzi sie do parkingow i zywic na posadzkach w garazu a zupelnie inaczej do np. kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diunia 22.05.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Witam, byłabym wdzięczna za namiary na firmy wykonujące posadzki żywiczne w Szczecinie i Goleniowie-najmilej takie, które polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novvaa. 16.11.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Witam,czy można liczyć na kontakt do sprawdzonego wykonawcy posadzek żywicznych? chodzi o posadzkę w kuchni i przedpokoju na ogrzewaniu podłogowym okolice Katowic. Będę wdzięczna za każdą wskazówkę, choćby jaką posadzkę w tym wypadku wybrać - epoksyd czy poliuretan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masterkiller 19.07.2016 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Witam, odgrzeję kotleta. Jak się sprawuje taka podłoga na podłogówce? Macie porównanie, która lepsza? Jak wygląda bezwładność? Zimna latem? Proszę o duuuużo szczegółów.Koszty porównywalne/większe/mniejsze od drewna lub gresu lub innej ceramiki? Pozdrawiam,Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts