ania__ 23.03.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witam, otrzymałam w spadku małą działeczke rekreacyjną ok 400m2 (Łódź). Działka jest całkowicie zapuszczona od ok 7 lat nic na niej nie było robione. Jest zachwaszczona, porośnięta wieloma drzewami owocowymi, ma mały domek ok 20 m2 oraz szklarnie ok 10 m2. Problem polega na tym że całkowicie nie znam się na kosztach porządkowania wywózki itp. Pytanie moje dotyczy się szczególnie rozbiórki i usunięcia materiałów po rozbiórce. Jakie wiążą się z tym koszty? Domek jest stary lata 70 z płyty pilśniowej, desek i papy. Szklarnia to oczywiście deski i dużo szkła. Jeżeli ktoś orientuje się w kosztach porządkowych bardzo proszę o informacje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateoosh 24.03.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 U mnie rozbiorka szklarni = gratis (wystawilem na allegro, Pan przyjechal i ladnie rozebral za material) Rozbiorka starej kotlowni, wywiezienie gruzu z ~40m fundamentow, wywiezienie starego pieca, krawznikow itd za wzystko zaplacilem w poznaniu ~6tys w 2008 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farbik 25.03.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 witam ja pozadkowalem działke w miescie (zmęczony grunt), musialem zaplacic 8h pracy koparkoładowarli po 80pln/h + 12 wywrotek śmieci, chwasty i inne niewaidomoco, po 200pln za kurs, troche wyszło ale teraz mam boisko piłkarskie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts