Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Damy rade, czyli nasze boje o wymarzony Tymianek! :) - komen

Recommended Posts

No teraz to rozumiem :] fajnie to wygląda - jak by tak się uprzeć (i mieć dość kasy) to pewnie w tym roku można by zamieszkać, nie? Wiem że w przyszłym zamierzacie no ale tak teoretycznie...

Ze zdjęć najbardziej mi się podobał napis "Buduj z nami, Góralami" :D

Acha a u mnie też prace postępują :) 3 miesiące się wprowadzam :)

no, nie ma wyjscia, musi byc super i extra :)

teraz ekipa robi na drugiej budowie (pojawia ie za jakies 1,5-2 tygodnie) a ja walcze z notariuszem... ale chyba juz sie udalo wszystko zaplanowac, mam andzieje ze nikomu nic nie wypadnie i 21 bede mial zalatwione formalnosci...

co do wprowadzenia sie w tym roku to pewnie na sile daloby rade, ale ja nie chce... tzn. chcialbym zeby minelo przynajmniej pol roku od postawienia scian do tynkowania... wprowadzenie zakladam na lato przyszlego roku...

PS

zbychoo, jakbys chcial pogadac o konkretnych rozwiazaniach to slusze "prawie" fachowa wiedza :)

• 2 months później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 4 weeks później...

niestety moj dziennik podupada bo nie podrodze mi z przegrywaniem zdjec z komorki na kompa :)

a co do postepow to jedziemy do przodu :)

zrobione tynki, zrobiona hydraulika (bez kotlowni) zrobione wylewki... teraz czas na hydroizolacje balkonow... w nastepnej kolejnosci wybor drzwi, bram i montaz wkladu kominkowego... w tym roku jeszcze podlaczenie centralki elektrycznej i troche papierologii...

• 3 months później...