LDeska 26.04.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 No i znowu bez zdjęć, zmuszasz mnie żebym tam dzisiaj podjechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 02.05.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 zdjecia sa, i to w duzych ilosciach mam nadzieje ze we wtorek zakonczymy pierwszy etap budowy, fundamenty... kontynuacja bojow za 2-3 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LDeska 10.05.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 No teraz to rozumiem :] fajnie to wygląda - jak by tak się uprzeć (i mieć dość kasy) to pewnie w tym roku można by zamieszkać, nie? Wiem że w przyszłym zamierzacie no ale tak teoretycznie... Ze zdjęć najbardziej mi się podobał napis "Buduj z nami, Góralami" Acha a u mnie też prace postępują 3 miesiące się wprowadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 10.05.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 no, nie ma wyjscia, musi byc super i extra teraz ekipa robi na drugiej budowie (pojawia ie za jakies 1,5-2 tygodnie) a ja walcze z notariuszem... ale chyba juz sie udalo wszystko zaplanowac, mam andzieje ze nikomu nic nie wypadnie i 21 bede mial zalatwione formalnosci... co do wprowadzenia sie w tym roku to pewnie na sile daloby rade, ale ja nie chce... tzn. chcialbym zeby minelo przynajmniej pol roku od postawienia scian do tynkowania... wprowadzenie zakladam na lato przyszlego roku... PS zbychoo, jakbys chcial pogadac o konkretnych rozwiazaniach to slusze "prawie" fachowa wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cola0760 13.07.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Bomblasty nie obijaj sie dawaj fotki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LDeska 28.08.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 I co Bombel, budowa utknęła czy co??? Ja w piątek mam zamiar się wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 21.09.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 bardzo chętnie zobaczyłabym zdjęcia dachu Twojego domku, interesuje mnie dachówka my również kupiliśmy Creatona Premion, ale dopiero w przyszłym tygodniu maja ja nam dostraczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 21.09.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 musze miec tylko czas je wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 22.09.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Napisałeś, że masz już okna wstawione, możesz napisać jaki kolor okien wybraliście? My zastanawiamy sie nad orzechem ale niewiem czy nie będą za ciemne do dachu i czy jednak nie zamówić złoty dąb. i jeszcze jedno pytanie rynny też macie w kolorze miedzianym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 22.09.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 okna mam zloty dab z oknoplastu, do tego pod kolor beda bramy krispolu i drzwi gerdy... rynny sa pod kolor obrobek blacharskich (miedziana blacha PP) mi osobiscie orzech sie podobal, ale zonka zarzadzila, wiec ostal sie zloty dab... wyglada niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 22.09.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Macie bardzo ładny domek czekam z niecierpliwością na zdjęcia Waszego domku, sama nie mogę sie doczekać kiedy będziemy mieli swoja dachówkę włożone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 22.09.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dach już podejrzałam z linka który podałeś, ale tam jeszcze nie ma okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LDeska 25.09.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Jeden obraz wart tysiąc słów, a obrazów jak nie było tak nie ma :Bombel_obibok: Weź chociaż jutro ze sobą jakieś zdjęcia na zlot to coś pokażesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 25.09.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 wezme, spoko... na razie walcze z kolejnoscia prac! masakra no i kwestiami na ktorych do tej pory sie nie znalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 15.10.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 zaglądam do Twojego dziennika, a tu brak zdjęć i relacji z budowy domku. czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 09.11.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witaj, bardzo fajnie wygląda Twój domek, juz z oknami Jakieś postępy na budowie? u nas na razie kończą dekarze dachówkę kłaść. A macie juz pomysł na kolor elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 10.11.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 niestety moj dziennik podupada bo nie podrodze mi z przegrywaniem zdjec z komorki na kompa a co do postepow to jedziemy do przodu zrobione tynki, zrobiona hydraulika (bez kotlowni) zrobione wylewki... teraz czas na hydroizolacje balkonow... w nastepnej kolejnosci wybor drzwi, bram i montaz wkladu kominkowego... w tym roku jeszcze podlaczenie centralki elektrycznej i troche papierologii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 26.02.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam, zaglądam co jakis czas do Twojego dziennika z nadzieją, że znajde tu zdjęcia Waszego domku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 26.02.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 zdjec raczej nie bedzie... dziennik zawiesilem po osiagnieciu stanu surowego... po co kusci licho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts